Închide meniul

Neil Lennon, alături de Dan Şucu la meciul României U18. Nord-irlandezul a dezvăluit planul de la Rapid: „E foarte important”

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2024, 21:57

Reclamă
Neil Lennon, alături de Dan Şucu la meciul României U18. Nord-irlandezul a dezvăluit planul de la Rapid: „E foarte important

Neil Lennon, alături de Dan Şucu la meciul României U18. Nord-irlandezul a dezvăluit planul de la Rapid: "E foarte important"

Dan Şucu şi Neil Lennon, la meciul România U18 - Bulgaria U18 / Captură Rapid TV

Neil Lennon a fost surprins alături de Dan Şucu la meciul României U18. „Tricolorii” au disputat un meci amical la Buftea, contra Bulgariei U18. Echipa lui Ion Marin s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Mihai Toma în minutul 53 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La partidă, Neil Lennon, antrenorul celor de la Rapid, a fost în tribune alături de Dan Şucu, acţionarul majoritar al giuleştenilor, Daniel, fiul acestuia. La partida de la Buftea au mai fost prezenţi Daniel Sandu, Iain Brunskill, Andy Liddell și Kyriakos Televantos.

Neil Lennon, alături de Dan Şucu la meciul României U18. Nord-irlandezul a dezvăluit planul de la Rapid: „E foarte important”

Neil Lennon a vorbit despre tinerii de la Rapid, despre planurile pe care le are cu aceştia în Giuleşti, despre noua achiziţie, Luka Gojkovic, dar şi despre reunirea lotului:

„(n.r. despre meciul României U18) Am venit să văd câțiva jucători de-ai noștri jucând la națională. Acești tineri sunt foarte importanți pentru mine. Vrem să dezvoltăm și să luăm mai mulți jucători de la academie, care să joace în cele din urmă la prima echipă. Pentru toate echipele este important, dar pentru mine personal cu atât mai mult. Vreau să dezvoltăm jucători pentru Rapid.

(n.r. despre Luka Gojkovic, primul transfer al verii) Este un jucător foarte bun, l-am urmărit. Îl placem, este foarte puternic cu mingea la picior. Are o energie bună, calitate, un picior stâng bun. Sunt foarte fericit că am făcut acest transfer.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. despre reunirea lotului) Abia aștept să începem partea de presezon, să ne reunim. Vom munci din greu și ne vom asigura că pregătirea este perfectă pentru startul sezonului”, a declarat Neil Lennon, pentru Rapid TV.

Cum l-a descris Neil Lennon pe Dan Şucu, în presa scoţiană

Neil Lennon a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dan Şucu, şi a dezvăluit că deşi a avut mai multe oferte, a decis să o preia pe Rapid, date fiind ambiţiile acţionarului din Giuleşti. Tehnicianul nord-irlandez a dezvăluit că şi Bogdan Lobonţ îl va ajuta extrem de mult la echipă, fiind impresionat de calităţile fostului tehnician al giuleştenilor.

De asemenea, Neil Lennon şi-a dezvăluit şi planurile, mărturisind că se poate bate la titlu alături de Rapid, încă din sezonul viitor. Acesta a subliniat faptul că deja este în căutarea unor jucători, pentru a întări lotul formaţiei de sub Grant.

Reclamă

„Există o șansă să mă lupt la titlu acolo, acționarii au planuri mari pentru club. Au făcut un stadion nou, bază de pregătire, lucrurile merg în direcția potrivită. Știu că ei vor să se lupte pentru titlu. Am mai avut oferte și din alte părți, însă m-a atras acest proiect. Economia este în creștere și există o șansă să progresez din punct de vedre al fotbalului. România s-a calificat la EURO și asta a creat o emulație. Au multe stadioane noi, se pun la punct cu infrastructura”, a spus Lennon.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:38

Domenico Tedesco, gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României!

22:35

Romelu Lukaku, ca o stâncă pentru Andrei Burcă. Faza incredibilă din Belgia – România

22:23

Ratare uriaşă a lui Radu Drăguşin în Belgia – România! Casteels i-a interzis un gol care putea fi uriaş

22:12

Youri Tielemans, gol după doar 74 de secunde în Belgia – România! L-a învins pe Niță cu un șut de 114km pe oră!

22:02

FotoAtmosferă de zile mari la Belgia – România! Cele mai tari imagini de pe stadionul din Koln

21:33

România – Belgia, la EURO 2024 | Florin Răducioiu a văzut schimbarea lui Edi Iordănescu din echipa de start și a răbufnit

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și