Închide meniul
Foto

Fiica lui Viorel Moldovan este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu Francesca

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2024, 18:52

Reclamă
Fiica lui Viorel Moldovan este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu Francesca

Salariul pe care îl va primi Viorel Moldovan lună de lună de la Rapid.

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Hepta

Fiica lui Viorel Moldovan este de o frumuseţe răpitoare şi a practicat şi sport de performanţă. Totuşi, aceasta este o prezenţă discretă în spaţiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan are doi copii. Pe frumoasa Francesca şi pe Gianluca. Despre cei doi copii ai lui Viorel Moldovan se ştiu extrem de puţine lucruri

Fiica lui Viorel Moldovan este de o frumuseţe răpitoare

Francesca, fiica lui Viorel Moldovan, are 24 de ani şi este o prezenţă discretă în spaţiul public. (VEZI IMAGINI RARE CU FIICA LUI VIOREL MOLDOVAN ÎN GALERIA FOTO)

Deşi a practicat sport de performanţă, Francesca a fost mereu o prezenţă discretă în spaţiul public. Unica fiică a lui Viorel Moldovan a practicat echitaţia şi studiat în Belgia, fiind pasionată de artă.

Viorel Moldovan a devenit preşedintele Rapidului

Viorel Moldovan este noul preşedinte al Rapidului. Anunţul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al giuleştenilor, care recent s-au despărţit de Daniel Niculae.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc.

Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri. Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început.

Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat!”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Reclamă

Viorel Moldovan a evoluat pentru Rapid, în perioada 2006-2007 şi a marcat în total 21 de goluri, 15 în campionat, două în Cupa României şi patru în cupele europene, unul chiar împotriva rivalei din Ghencea, în sfertul Cupei UEFA.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:21

OFICIAL | Lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de România – Olanda! Ce se întâmplă cu atacantul lui Ronald Koeman

16:21

VideoEdi Iordănescu a mers la Liturghie înainte de România – Olanda! Selecţionerul, alături de staff-ul său la biserica din Wurzburg

16:02

LIVE VIDEOCursa de Formula 1 din Marele Premiu al Austriei e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Max Verstappen, în pole-position

15:41

Cum a fost numit Istvan Kovacs în Ungaria după arbitrajul care l-a făcut să „rateze” optimile EURO 2024

15:32

Federaţia Italiană de Fotbal a decis ce se întâmplă cu Luciano Spalletti, după eliminarea de la EURO 2024

14:50

Florin Niţă, mesaj uimitor şi plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda: „Ești eroul nostru şi al României”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și