Închide meniul

Daniel Niculae a plecat de la Rapid! Anunţul oficial al giuleştenilor: „E momentul pentru o schimbare!”

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 9:43

Reclamă
Daniel Niculae a plecat de la Rapid! Anunţul oficial al giuleştenilor: „E momentul pentru o schimbare!

Daniel Niculae a plecat de la Rapid

Daniel Niculae a plecat de la Rapid/ Facebook

Daniel Niculae a plecat de la Rapid. Giuleştenii au anunţat oficial despărţirea de acesta. Fostul atacant a fost timp de trei ani preşedintele formaţiei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu anunţase deja plecarea lui Daniel Niculae de la Rapid, în urmă cu aproape două săptămâni, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial Neil Lennon.

Daniel Niculae a plecat de la Rapid

Rapid a anunţat despărţirea de Daniel Niculae, notând faptul că era momentul pentru o schimbare în club. „Nico” a fost preşedintele giuleştenilor atunci când echipa a promovat în Liga 1, în vara lui 2021.

„A început ca junior în Giulești, a devenit o legendă în teren, a pus umărul la renașterea clubului, iar astăzi, când spunem Daniel Niculae, spunem Rapid.

În toată această perioadă, a demonstrat o dedicare remarcabilă pentru culorile noastre, și a adus o contribuție semnificativă la revenirea în prima ligă și la dezvoltarea clubului.

Reclamă
Reclamă

Sub conducerea sa, Rapid a cunoscut momente deosebite și a realizat progrese notabile pe toate planurile. Prin munca și viziunea sa, Daniel Niculae a reușit să consolideze spiritul echipei și să apropie și mai mult comunitatea noastră de valorile clubului.

După o analiză atentă și în urma unor discuții deschise și constructive, am ajuns la concluzia că este momentul pentru o schimbare de direcție la nivelul clubului. Această decizie reflectă dorința noastră de a aduce o perspectivă nouă și de a explora noi oportunități pentru viitorul Rapidului.

Dorim să-i mulțumim din suflet pentru toate eforturile depuse și pentru devotamentul de care a dat dovadă în toți acești ani.

Reclamă

Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare și suntem convinși că va continua să fie un susținător de nădejde al Rapidului!

Mulțumim, Nico!”, a transmis Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Încă o plecare de la Rapid, după venirea lui Neil Lennon

Încă o plecare de la Rapid, după venirea lui Neil Lennon. Unul dintre cei mai vechi jucători din lotul giuleştenilor e gata să plece de la echipă, în această vară.

Virgil Drăghia urmează să se despartă de Rapid. Portarul de rezervă al giuleştenilor va pleca de la formaţia de sub Grant după nu mai puţin de şase ani.

Contractul lui Virgil Drăghia cu Rapid expira la finalul sezonului viitor, însă oficialii formaţiei de sub Grant au decis să-i rezilieze acestuia înţelegerea, notează fanatik.ro.

Virgil Drăghia se va despărţi astfel de giuleşteni după şase ani. Acesta a jucat la Rapid încă de pe vremea când echipa evolua în Liga a 3-a, ulterior promovând cu giuleştenii în Liga a 2-a şi în Liga 1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și