Închide meniul

Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024, în competiţia de tenis de masă

Publicat: 15 iunie 2024, 9:22

Reclamă
Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024, în competiţia de tenis de masă

Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024

Colaj Facebook Agentia Naţională de Sport

Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024, în competiţia de tenis de masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de para-tenis de masă Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion, multiplu medaliaţi internaţional, au fost confirmaţi de federaţia internaţională de profil şi vor reprezenta România la Jocurile Paralimpice.

Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024

Jucătorii de para-tenis de masă Camelia Ioana Roxana Ciripan și Bobi Simion, multiplu medaliați internațional, au fost confirmați de federația internațională de profil și vor reprezenta România în competiția paralimpică, în perioada 29 august – 7 septembrie 2024.
Camelia Ioana Roxana Ciripan este antrenată de Ioana Răducanu și Alex Gheorghe, iar Bobi Simion de antrenorul Dan Năsui. De asemenea, dublul medaliat paralimpic Alex Bologa va fi prezent și la Paris 2024, unde visează să cucerească aurul, după bronzul de la Rio de Janeiro (2016) și Tokyo (2020).

Alex, antrenat de Tamas Gergely, este numărul 1 mondial în para-judo încă din 2019 și are toate șansele de a-și atinge visul. Îi felicităm și le dorim mult succes la Paris! Hai, România!„, a anunţat Agenţia Naţională pentru Sport.

Competiţia paralimpică are loc în perioada 29 august – 7 septembrie 2024.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:55

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagine de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și