Închide meniul

Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024, în competiţia de tenis de masă

Publicat: 15 iunie 2024, 9:22

Reclamă
Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024, în competiţia de tenis de masă

Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024

Colaj Facebook Agentia Naţională de Sport

Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024, în competiţia de tenis de masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de para-tenis de masă Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion, multiplu medaliaţi internaţional, au fost confirmaţi de federaţia internaţională de profil şi vor reprezenta România la Jocurile Paralimpice.

Camelia Ioana Roxana Ciripan şi Bobi Simion vor evolua la Jocurile Paralimpice Paris 2024

Jucătorii de para-tenis de masă Camelia Ioana Roxana Ciripan și Bobi Simion, multiplu medaliați internațional, au fost confirmați de federația internațională de profil și vor reprezenta România în competiția paralimpică, în perioada 29 august – 7 septembrie 2024.
Camelia Ioana Roxana Ciripan este antrenată de Ioana Răducanu și Alex Gheorghe, iar Bobi Simion de antrenorul Dan Năsui. De asemenea, dublul medaliat paralimpic Alex Bologa va fi prezent și la Paris 2024, unde visează să cucerească aurul, după bronzul de la Rio de Janeiro (2016) și Tokyo (2020).

Alex, antrenat de Tamas Gergely, este numărul 1 mondial în para-judo încă din 2019 și are toate șansele de a-și atinge visul. Îi felicităm și le dorim mult succes la Paris! Hai, România!„, a anunţat Agenţia Naţională pentru Sport.

Competiţia paralimpică are loc în perioada 29 august – 7 septembrie 2024.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:40

FCSB îşi află adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și