Închide meniul

Decizie radicală luată de Zeljko Kopic la Dinamo! Unul dintre căpitanii echipei e la un pas să plece

Viviana Moraru Publicat: 15 iunie 2024, 16:19

Reclamă
Decizie radicală luată de Zeljko Kopic la Dinamo! Unul dintre căpitanii echipei e la un pas să plece

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1

Zeljko Kopic, în timpul meciului Dinamo - FC Hermannstadt / Profimedia

Zeljko Kopic a luat o decizie radicală la Dinamo. Unul dintre căpitanii echipei, Gabriel de Moura, e la un pas să plece, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeljko Kopic continuă astfel „curăţenia” la Dinamo. Ultima plecare anunţată oficial de „câini” a fost cea a lui Darko Velkovski.

Decizie radicală luată de Zeljko Kopic la Dinamo

Conform fanatik.ro, Gabriel de Moura nu a făcut deplasarea alături de Dinamo la Braşov, acolo unde „câini” îşi desfăşoară primul cantonament al verii. Andrei Nicolescu şi Zeljko Kopic au decis să nu-i mai prelungească fundaşului contractului, contract care expiră la finalul acestei luni.

Decizia oficialilor lui Dinamo este una surprinzătoare, dat fiind faptul că Gabriel de Moura a fost un titular indiscutabil la Dinamo, în sezonul precedent, şi unul dintre căpitanii echipei. De Moura a purtat banderola şi în barajul cu Csikszereda, atunci când „câinii” se impuneau cu 2-0.

Gabriel de Moura îşi va încheia astfel a doua sa perioadă la Dinamo, începută în iarna lui 2022, după ce a mai evoluat pentru formaţia din Ştefan cel Mare şi în perioada iulie 2019 şi ianuarie 2020.

Reclamă
Reclamă 4

Ajuns la 35 de ani, Gabriel de Moura a bifat 36 de meciuri la Dinamo, în sezonul trecut, reuşind să marcheze un gol, în toate competiţiile.

Până în acest moment, Dinamo a oficializat două transferuri. Cătălin Cîrjan şi Adrian Caragea au semnat cu formaţia antrenată de Zeljko Kopic.

Zeljko Kopic a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să îi fie secund la Dinamo

Zeljko Kopic a spus care este motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să devină antrenor secund la Dinamo.

Reclamă

Nu numai că Florentin Petre este o legendă a „câinilor”, dar Kopic crede că acesta ar putea avea un impact major asupra jucătorilor români de la Dinamo.

Am avut discuții cu Florentin Petre, știu că a fost un jucător important pentru Dinamo. Ca antrenor, are ambiții mari, are o vârstă foarte bună pentru această meserie. Am simțit că energia sa poate să fie benefică jucătorilor, în special românilor din echipă. Nu este vorba doar de statutul de legendă, ci despre ce poate fiecare persoană să aducă în acest moment”, a declarat Zeljko Kopic pentru digisport.ro.

”A fost o discuție după ce am făcut analiza sezonului trecut. Am decis ca anul acesta să schimbăm ceva pentru antrenorul principal (n.r. Zeljko Kopic) pentru că performanțele nu au fost cele dorite. Este o parte foarte importantă a grupului.

Noi l-am dorit pentru spirit, pentru ce poate transmite jucătorilor tineri, este un element foarte important în echilibrul acestui mediu în care tinerii jucători vin la Dinamo pentru a face performanță. În momentul în care va fi cu noi, va avea un cuvânt important”, declara anterior administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, pentru sursa citată.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:13

Andrei Rațiu, discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024: „Luptăm cu orice și oricine”

21:08

Gică Hagi, prima reacţie după calificarea României în optimi la EURO 2024. Mesaj pentru toţi românii: „Să continuăm să credem!”

20:59

Notele primite de jucătorii echipei naționale, după Slovacia – România 1-1. Care a fost cel mai bun „tricolor”

20:54

Cele două adversare pe care le poate întâlni România în optimi la EURO 2024, după ce a câştigat grupa E

20:54

Câţi bani primeşte FRF, după calificarea României în „optimi” la EURO 2024. Tricolorii aduc în conturi o sumă uriaşă

20:53

Ucraina – Belgia 0-0! Selecționata lui Rebrov, eliminată de la EURO 2024! Belgienii au terminat grupa pe locul al 2-lea

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și