Închide meniul

Zeljko Kopic a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să îi fie secund la Dinamo!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2024, 15:03

Reclamă
Zeljko Kopic a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să îi fie secund la Dinamo!

Zeljko Kopic a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să îi fie secund la Dinamo!

Florentin Petre a fost prezentat oficial la Dinamo / Instagram Dinamo

Zeljko Kopic a spus care este motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să devină antrenor secund la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu numai că Florentin Petre este o legendă a „câinilor”, dar Kopic crede că acesta ar putea avea un impact major asupra jucătorilor români de la Dinamo.

Zeljko Kopic a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să îi fie secund la Dinamo!

”Am avut discuții cu Florentin Petre, știu că a fost un jucător important pentru Dinamo. Ca antrenor, are ambiții mari, are o vârstă foarte bună pentru această meserie. Am simțit că energia sa poate să fie benefică jucătorilor, în special românilor din echipă. Nu este vorba doar de statutul de legendă, ci despre ce poate fiecare persoană să aducă în acest moment”, a declarat Zeljko Kopic pentru digisport.ro.

”A fost o discuție după ce am făcut analiza sezonului trecut. Am decis ca anul acesta să schimbăm ceva pentru antrenorul principal (n.r. Zeljko Kopic) pentru că performanțele nu au fost cele dorite. Este o parte foarte importantă a grupului.

Noi l-am dorit pentru spirit, pentru ce poate transmite jucătorilor tineri, este un element foarte important în echilibrul acestui mediu în care tinerii jucători vin la Dinamo pentru a face performanță. În momentul în care va fi cu noi, va avea un cuvânt important”, declara anterior administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

„Din nou acasă!” Florentin Petre a fost prezentat oficial la Dinamo

Florentin Petre a fost prezentat oficial la Dinamo. Jucătorul de legendă al „câinilor” va fi noul antrenor secund al lui Zeljko Kopic.

„Piticul” se despărţise de Unirea Ungheni, la doar 5 zile distanţă după ce a promovat-o în Liga 2. A acceptat oferta de a reveni la gruparea din Şefan cel Mare, cu care a cucerit 3 titluri, 5 Cupe ale României şi o Supercupă.

Florentin Petre revine la Dinamo după aproape 9 ani de carieră în antrenorat.

Reclamă

Micuț, 1.66 m, dar imens ca jucător, Florentin Petre este creația Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului nostru și reprezentantul unui spirit de dinamovist din ce în ce mai greu de găsit în lumea de astăzi.

A promovat în urmă cu câteva zile în Liga 2, ca antrenor principal al Unirii Ungheni.

Le-a mulțumit mureșenilor și, fără să stea pe gânduri, a acceptat propunerea de a face parte din staff-ul tehnic al echipei noastre, ca antrenor secund al lui Željko Kopić.

Un model pentru toate generațiile de dinamoviști, atât în teren, cât și pe bancă, Florentin Petre înseamnă loialitate, respect și mentalitate de învingător, valori uitate în fotbalul nostru de zi cu zi”, a transmis Dinamo pe Instagram.

Florentin Petre a mai fost secund şi în trecut la echipa cu care a obţinut cele mai importante rezultate. Ultima oară a stat pe banca lui Dinamo în 2015. În tricoul „câinilor”, Petre a jucat 259 de meciuri şi a marcat 43 de goluri.

Scandal la Dinamo după venirea lui Florentin Petre

Scandal la Dinamo după venirea lui Florentin Petre! Fostul antrenor secund al „câinilor”, Iulian Mihăescu, a avut un discurs dur la adresa oamenilor din conducerea clubului.

Șefii „câinilor” au început deja „revoluția” la echipă. Chiar dacă Zeljko Kopic va rămâne pe banca lui Dinamo, nu același lucru se poate spune și despre Mihăescu. Acesta a fost deja dat afară și va fi înlocuit cu Florentin Petre.

Anunțul a venit ca o lovitură uriașă pentru Iulian Mihăescu, care a avut un discurs deosebit de dur la adresa oamenilor din cadrul clubului.

Am fost pus pe liber, trecut pe linie moartă. Nu mi s-a dat nicio explicație. Foarte bine și frumos că vine Florentin Petre. Și el e o legendă, un simbol al lui Dinamo și nu e nicio problemă.

Aș fi vrut să știu și eu motivele pentru care am fost îndepărtat. Am fost chemat și mi s-au propus niște funcții la Centrul de Copii și Juniori. Să iau eu o grupă de 14 ani la vârsta mea?

Poate am fost noi de vină. S-a uitat când nu era nici mâncare și apă la echipă. Aveam soția la terapie intensivă și stăteam la antrenamente. S-au uitat astea. Mă aruncă ca pe o măsea stricată. Asta nu pot să accept pentru că nu au fost ok cu mine. Am discutat ceva și pe urmă s-a întâmplat altceva după patru zile.

Mă duc la 62 de ani să îmi aleg funcții la juniori?! Dacă îmi spunea că plec și gata, nu era nicio problemă. Păi am plecat de 9-10 ori de la Dinamo! Asta e viața de antrenor”, a spus Iulian Mihăescu, la fanatik.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

„Florinel are telefonul închis!” Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman încă nu s-a făcut

16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și