Închide meniul

„Își pun speranțele în Dumnezeu!” Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 19:07

Reclamă
„Își pun speranțele în Dumnezeu! Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

Edi Iordănescu / Profimedia Images

Presa spaniolă a lansat un val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024! Jurnaliștii iberici au vorbit despre selecționerul Edi Iordănescu, dar și despre situația de la lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de primul meci de la Campionatul European, Edi Iordănescu a mers la o biserică ortodoxă din Wurzburg, dat fiind faptul că este un om foarte religios.

Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

Spaniolii au preluat rapid această informație, care a ajuns un subiect de ironii în presa iberică. Jurnaliștii din Spania sunt de părere că arma secretă a României, de la EURO 2024, este încrederea în Dumnezeu.

”Echipa tricoloră se va agăța de religie pentru a încerca să surprindă. România, cu lotul cu cea mai slabă valoare de piață de la EURO 2024, echivalentă cu a unor echipe precum Getafe, Granada sau Mallorca, este una dintre cele mai slabe echipe de la CE.

Cu toate acestea, au o armă secretă: își pun speranțele în Dumnezeu și nu este un clișeu! Wurzburg, orașul în care se pregătește echipa tricoloră, are o biserică ortodoxă. Această parohie, condusă și de părintele român Ghelasie Păcurar, a primit în urmă cu câteva luni aprobarea de a aduna comunitatea ortodoxă română din zonă.

Reclamă
Reclamă

Antrenorul Edward Iordănescu este un om foarte religios. Acesta ar putea fi motivul pentru care România se află acolo. ‘Cred 100% în Dumnezeu. Mă rog dimineața, seara și înainte de fiecare meci’, a recunoscut Edward Iordănescu. Părintele Păcurar speră să binecuvânteze lotul României înainte de startul EURO”, a scris publicația spaniolă as.com.

Imagini inedite cu Edi Iordănescu la biserica din Wurzburg

Sunt imagini inedite cu Edi Iordănescu, care a fost în vizită la biserica din Wurzburg cu o zi înainte de startul EURO 2024. Selecţionerul tricolorilor s-a întâlnit cu preotul român de acolo şi chiar a primit un cadou.

Cunoscut a fi un om foarte credincios, Edi Iordănescu a făcut turul Mitropoliei Ortodoxe Române a Germaniei, Europei Centrale și de Nord. A purtat o discuţie Protosinghel Dr. Ghelasie Păcurar, cel care i-a oferit o icoană.

Reclamă

„Hristos s-a înălţat, e sărbătoare mare!„, a spus Edi Iordănescu la ieşirea din lăcaşul de cult, în timp ce ţinea icoana sfiinţită în mână.

Naţionala României va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucraionei. Tricolorii vor mai juca în Grupa E cu Belgia (22 iunie) şi Slovacia (26 iunie). Toate meciurile vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

VEZI AICI IMAGINILE CU EDI IORDĂNESCU, DE LA BISERICA ORTODOXĂ DIN WURZBURG.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și