Închide meniul

„Își pun speranțele în Dumnezeu!” Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 19:07

Reclamă
„Își pun speranțele în Dumnezeu! Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

Edi Iordănescu / Profimedia Images

Presa spaniolă a lansat un val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024! Jurnaliștii iberici au vorbit despre selecționerul Edi Iordănescu, dar și despre situația de la lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de primul meci de la Campionatul European, Edi Iordănescu a mers la o biserică ortodoxă din Wurzburg, dat fiind faptul că este un om foarte religios.

Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

Spaniolii au preluat rapid această informație, care a ajuns un subiect de ironii în presa iberică. Jurnaliștii din Spania sunt de părere că arma secretă a României, de la EURO 2024, este încrederea în Dumnezeu.

”Echipa tricoloră se va agăța de religie pentru a încerca să surprindă. România, cu lotul cu cea mai slabă valoare de piață de la EURO 2024, echivalentă cu a unor echipe precum Getafe, Granada sau Mallorca, este una dintre cele mai slabe echipe de la CE.

Cu toate acestea, au o armă secretă: își pun speranțele în Dumnezeu și nu este un clișeu! Wurzburg, orașul în care se pregătește echipa tricoloră, are o biserică ortodoxă. Această parohie, condusă și de părintele român Ghelasie Păcurar, a primit în urmă cu câteva luni aprobarea de a aduna comunitatea ortodoxă română din zonă.

Reclamă
Reclamă 4

Antrenorul Edward Iordănescu este un om foarte religios. Acesta ar putea fi motivul pentru care România se află acolo. ‘Cred 100% în Dumnezeu. Mă rog dimineața, seara și înainte de fiecare meci’, a recunoscut Edward Iordănescu. Părintele Păcurar speră să binecuvânteze lotul României înainte de startul EURO”, a scris publicația spaniolă as.com.

Imagini inedite cu Edi Iordănescu la biserica din Wurzburg

Sunt imagini inedite cu Edi Iordănescu, care a fost în vizită la biserica din Wurzburg cu o zi înainte de startul EURO 2024. Selecţionerul tricolorilor s-a întâlnit cu preotul român de acolo şi chiar a primit un cadou.

Cunoscut a fi un om foarte credincios, Edi Iordănescu a făcut turul Mitropoliei Ortodoxe Române a Germaniei, Europei Centrale și de Nord. A purtat o discuţie Protosinghel Dr. Ghelasie Păcurar, cel care i-a oferit o icoană.

Reclamă

„Hristos s-a înălţat, e sărbătoare mare!„, a spus Edi Iordănescu la ieşirea din lăcaşul de cult, în timp ce ţinea icoana sfiinţită în mână.

Naţionala României va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucraionei. Tricolorii vor mai juca în Grupa E cu Belgia (22 iunie) şi Slovacia (26 iunie). Toate meciurile vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

VEZI AICI IMAGINILE CU EDI IORDĂNESCU, DE LA BISERICA ORTODOXĂ DIN WURZBURG.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:50

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european, cu al treilea timp din istorie: „Nu mă aşteptam”

20:50

Germania – Ungaria 2-0. Musiala şi Gundogan au adus a doua victorie a gazdelor la turneul final

20:46

„Avantajul nostru!” Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

20:26

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 100m liber de la CE de natație! Al 3-lea timp din istorie

20:19

VideoCe urmează pentru David Popovici după aurul cucerit la 100m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

20:00

VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și