Închide meniul

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2024, 9:51

Reclamă
Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: "Unul dintre starurile echipei"

Ianis Hagi, în timpul meciului România - Bulgaria / Profimedia

Ianis Hagi a fost lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024. Fostul internaţional englez a vorbit despre „tricolori”, înaintea primului meci la Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Remarcatul fostului jucător al Barcelonei a fost Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers care a fost împrumutat sezonul trecut la Alaves.

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

Lineker îl vede pe Ianis Hagi starul echipei, în timp ce Alan Shearer, fostul mare atacant al lui Newcastle, este de părere că România se va baza foarte mult pe apărare la turneul final:

„Unul dintre starurile echipei României este Ianis Hagi, care este jucătorul lui Rangers. A fost împurmutat la Alaves. Este fiul lui Gheorghe Hagi, cel care a fost un fotbalist absolut fantastic. Cred că România va fi una dintre outsidere”, a spus Gary Lineker, în podcastul „The Rest is Football”.

„Da, aşa e. Cred că trebuie să se apere foarte bine. Au primit doar 5 goluri în preliminarii. Asta trebuie să facă, pe asta se vor baza”, a spus şi Alan Shearer.

Reclamă
Reclamă 4

România, singura națională care a învins Elveția în ultimele 15 meciuri!

După eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar (un usturător 6-1 în fața Portugaliei), Elveția s-a mobilizat și a avut o campanie de calificare la EURO 2024 de excepție.

Selecționata din „Țara Cantoanelor” a legat, în perioada 25.03.2023 – 21.11.2023 nu mai puțin de 9 partide fără înfrângere. A fost 5-0 cu Belarus, 3-0 cu Israel, 2-2 cu România, 2-2 cu Kosovo, 3-0 cu Andorra, 3-3 cu Belarus, 1-1 cu Israel și 1-1 cu Kosovo.

Totuși, seria de invincibilitate a Elveției avea să fie oprită de tricolorii lui Edi Iordănescu. În ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, ambele echipe naționale erau calificate la turneul final, însă se luptau pentru primul loc în grupă.

Reclamă

Naționala României a câștigat meciul de pe Arena Națională cu scorul de 1-0 și a obținut primul loc al Grupe E din preliminarii. Astfel, Elveția, marea favorită a acestei grupe, s-a calificat la turneul final de pe locul al 2-lea.

După eșecul în fața României, Elveția a înregistrat, până la EURO, 2 rezultate de egalitate și 2 victorii, în meciurile de pregătire.

La turenul final, elevii lui Murat Yakin au debutat cu dreptul și au obținut cele 3 puncte în fața Ungariei. Pentru naționala din „Țara Cantoanelor” urmează duelul cu Scoția, de pe data de 19 iunie. Meciul se va juca de la ora 22:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

11:49

NEWS ALERTRapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și