Închide meniul

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2024, 9:51

Reclamă
Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: "Unul dintre starurile echipei"

Ianis Hagi, în timpul meciului România - Bulgaria / Profimedia

Ianis Hagi a fost lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024. Fostul internaţional englez a vorbit despre „tricolori”, înaintea primului meci la Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Remarcatul fostului jucător al Barcelonei a fost Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers care a fost împrumutat sezonul trecut la Alaves.

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

Lineker îl vede pe Ianis Hagi starul echipei, în timp ce Alan Shearer, fostul mare atacant al lui Newcastle, este de părere că România se va baza foarte mult pe apărare la turneul final:

„Unul dintre starurile echipei României este Ianis Hagi, care este jucătorul lui Rangers. A fost împurmutat la Alaves. Este fiul lui Gheorghe Hagi, cel care a fost un fotbalist absolut fantastic. Cred că România va fi una dintre outsidere”, a spus Gary Lineker, în podcastul „The Rest is Football”.

„Da, aşa e. Cred că trebuie să se apere foarte bine. Au primit doar 5 goluri în preliminarii. Asta trebuie să facă, pe asta se vor baza”, a spus şi Alan Shearer.

Reclamă
Reclamă 4

România, singura națională care a învins Elveția în ultimele 15 meciuri!

După eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar (un usturător 6-1 în fața Portugaliei), Elveția s-a mobilizat și a avut o campanie de calificare la EURO 2024 de excepție.

Selecționata din „Țara Cantoanelor” a legat, în perioada 25.03.2023 – 21.11.2023 nu mai puțin de 9 partide fără înfrângere. A fost 5-0 cu Belarus, 3-0 cu Israel, 2-2 cu România, 2-2 cu Kosovo, 3-0 cu Andorra, 3-3 cu Belarus, 1-1 cu Israel și 1-1 cu Kosovo.

Totuși, seria de invincibilitate a Elveției avea să fie oprită de tricolorii lui Edi Iordănescu. În ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, ambele echipe naționale erau calificate la turneul final, însă se luptau pentru primul loc în grupă.

Reclamă

Naționala României a câștigat meciul de pe Arena Națională cu scorul de 1-0 și a obținut primul loc al Grupe E din preliminarii. Astfel, Elveția, marea favorită a acestei grupe, s-a calificat la turneul final de pe locul al 2-lea.

După eșecul în fața României, Elveția a înregistrat, până la EURO, 2 rezultate de egalitate și 2 victorii, în meciurile de pregătire.

La turenul final, elevii lui Murat Yakin au debutat cu dreptul și au obținut cele 3 puncte în fața Ungariei. Pentru naționala din „Țara Cantoanelor” urmează duelul cu Scoția, de pe data de 19 iunie. Meciul se va juca de la ora 22:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:15

Cornel Dinu, radical după Belgia – România 2-0: „Ne-a arătat niște date înfiorătoare”

0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și