Închide meniul

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2024, 10:16

Reclamă
„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit? Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

Alan Shearer, în duel cu Dan Petrescu şi Constantin Gâlcă / Profimedia

Gary Lineker şi Alan Shearer au avut un dialog genial despre România înainte de EURO 2024. Alături de Micah Richards, aceştia au analizat grupa „tricolorilor” de a turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inevitabil, în momentul în care s-a ajuns la echipa lui Edi Iordănescu, englezii şi-au adus aminte de victoria României de la EURO 2000, atunci când „tricolorii” s-au impus cu 3-2, graţie unui penalty transformat de Ionel Ganea în minutul 89 al partidei de la Charleroi.

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

Gary Lineker: „România. Ai amintiri neplăcute cu ei, Alan.”

Alan Shearer: „La EURO 2000, nu? Phil Neville a făcut penalty şi ei au preluat conducerea. Uh, de ce mi-ai adus aminte, Iisuse Hristoase (n.r. râde)”.

Gary Lineker: „Scuze, mi-a venit în minte, nu ştiu de ce (n.r. râde).”

Reclamă
Reclamă

Cei trei au fost impresionaţi şi de faptul că familia Iordănescu are patru mandate la echipa naţională a României:

„Antrenorul este interesant, Iordănescu. E la echipă din 2022. Ştiaţi că tatăl lui, Anghel, a fost selecţionerul României în trei mandate? Este al patrulea mandat al familiei. E ceva, nu-i aşa?”, a mai spus Gary Lineker, în cadrul podcastului „The Rest is Football”, după care a întrebat „Credeţi că este cea mai slabă grupă pe hârtie?”. Răspunsul ferm al lui Alan Shearer a venit imediat: „Da”.

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

Ianis Hagi a fost lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024. Fostul internaţional englez a vorbit despre „tricolori”, înaintea primului meci la Campionatul European din Germania.

Reclamă

Remarcatul fostului jucător al Barcelonei a fost Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers care a fost împrumutat sezonul trecut la Alaves.

Lineker îl vede pe Ianis Hagi starul echipei, în timp ce Alan Shearer, fostul mare atacant al lui Newcastle, este de părere că România se va baza foarte mult pe apărare la turneul final:

„Unul dintre starurile echipei României este Ianis Hagi, care este jucătorul lui Rangers. A fost împurmutat la Alaves. Este fiul lui Gheorghe Hagi, cel care a fost un fotbalist absolut fantastic. Cred că România va fi una dintre outsidere”, a spus Gary Lineker, în podcastul „The Rest is Football”.

„Da, aşa e. Cred că trebuie să se apere foarte bine. Au primit doar 5 goluri în preliminarii. Asta trebuie să facă, pe asta se vor baza”, a spus şi Alan Shearer.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și