Închide meniul

„Le-au dat aripi!” Anghel Iordănescu știe care a fost avantajul României, în victoria istorică cu Ucraina

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2024, 16:32

Reclamă
„Le-au dat aripi! Anghel Iordănescu știe care a fost avantajul României, în victoria istorică cu Ucraina

Anghel Iordănescu știe care a fost avantajul României, în victoria istorică cu Ucraina

Hepta

Anghel Iordănescu știe care a fost avantajul României, în victoria istorică cu Ucraina. Tatăl selecționerului a vorbit despre factorul care i-a ajutat pe tricolori să înceapă cu dreptul turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La debutul la EURO 2024, România a învins-o pe Ucraina cu scorul de 3-0. Partida s-a jucat la Munchen și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Anghel Iordănescu știe care a fost avantajul României, în victoria istorică cu Ucraina

La câteva zile de la această partidă, Anghel Iordănescu a transmis că jucătorii echipei naționale au făcut un meci excelent și datorită fanilor, care „le-au dat aripi” tricolorilor.

„Aș vrea să mai felicit pe cineva, în afara fotbaliștilor și a conducerii Federației: pe cei treizecișicinci de mii de suporteri ai echipei naționale care au susținut echipa la Munchen. Pentru prima dată am văzut o coeziune între public și jucători

Fanii le-au dat aripi, le-au dat energie, iar băieții noștri au știut să răsplătească întregul stadion prin dăruirea lor. Toți au avut merite pentru victoria cu Ucraina”, a spus Anghel Iordănescu, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Fanii români au luat cu asalt staidonul din Munchen, pentru partida cu Ucraina. „România, România!„, s-a auzit încontinuu pe stadionul de 70.000 de locuri care a fost umplut până la refuz. În momentul intonării imnului a fost nebunie totală.

Marius Șumudică a făcut calculele calificării pentru România!

„Șumi” este de părere că tricolorii lui Edi Iordănescu nu mai pot pierde calificarea în optimile Campionatului European, dat fiind faptul că au un golaveraj bun, de +3, după 3-0 cu Ucraina.

De asemenea, Marius Șumudică este de părere că România are locurl 3 asigurat, având în vedere faptul că, în opinia sa, șansele sunt slabe ca alte echipe clasate pe această poziție să aibă un golaveraj mai bun, sau puncte mai multe decât tricolorii.

Reclamă

De notat este faptul că în optimile EURO se califică primele 2 echipe din fiecare grupă, dar și primele 4 echipe, în ordinea punctelor, care au terminat pe poziția a 3-a.

„Tu trebuie să te compari cu echipele din celelalte grupe. Tu faci 3 puncte. Eu nu știu câte echipe vor face 3 puncte de pe locul 3. Gândește-te că 4 din 6 merg mai departe și tu ai deocamdată golaveraj foarte bun. Cât poți să pierzi? Trebuie să fie un balans, un echilibru. Nu ai cum să mai pierzi calificarea din punctul meu de vedere.

Celelalte două echipe care nu vor merge mai departe de pe locul 3, niciodată nu vor putea avea un golaveraj de +1 sau +2. Contează enorm scorul ăsta. În ultmul joc există posibilitatea ca un rezultat de egalitate să califice cele două echipe și atunci nu vor forța. Se poate întâmpla orice”, a spus Marius Șumudică, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și