Închide meniul
Foto

„Cea mai fierbinte!” Englezii, dați pe spate de iubita unui tricolor de la EURO 2024: „Uimește toți suporterii!”

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2024, 17:45

Reclamă
„Cea mai fierbinte!” Englezii, dați pe spate de iubita unui tricolor de la EURO 2024: „Uimește toți suporterii!”

Englezii, dați pe spate de iubita unui tricolor de la EURO 2024

Instagram

Englezii au fost dați pe spate de iubita unui tricolor de la EURO 2024! Este vorba despre frumoasa Aza Gabriela, partenera lui Horațiu Moldovan, portar care face parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii britanici i-au dedicat un întreg articol lui Aza, în care au prezentat-o drept o adevărată vedetă!

Englezii, dați pe spate de iubita unui tricolor de la EURO 2024

„Este cea mai fierbinte fană a României! E model, vedetă și cântăreață! Uimește suporterii cu apariții în costume de baie minuscule!”, au notat jurnaliștii de la The Sun, despre Aza Gabriela.

VEZI IMAGINI INCENDIARE CU IUBITA LUI HORAȚIU MOLDOVAN, AZA GABRIELA, ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Chiar Horațiu Moldovan a dezvăluit că i-a fost dificil să o cucerească pe Aza. Acesta spunea, în urmă cu ceva timp, că a avut nevoie de 6 luni pentru a-și contacta actuala parteneră.

Reclamă
Reclamă

Totuși, Aza Gabriela a acceptat cererea de urmărire a portarului, la 6 luni de la momentul în care acesta a încercat să o contacteze. Potrivit lui Horațiu Moldovan, din acel moment cei doi au creat o conexiune.

”O știam pe Aza de ceva timp, dar nu o știam personal. Am tot umblat șase luni ca să ajung să o cunosc personal, dar primeam bariere (n.r. – râde).

Da, din cauza ei nu s-a întâmplat mai devreme. Adică, îi dădeam follow pe Instagram, se făcea că nu vede. N-am apucat să vorbim, nuu. A fost greu să ajungem să vorbim.

Reclamă

Da, a fost puțină aroganță. La un moment dat nu mai speram, dar până la urmă a cedat. În decembrie anul trecut i-am dat follow, mi-a dat și e înapoi și asta a fost”, a spus Horațiu Moldovan, în cadrul podcastului „Tare de Tot”.

Iubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok

De o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), Aza a dat lovitura cu o manea care s-a viralizat în Europa. Este vorba despre piesa „Made in Romania”, care este interpretată de Ionuţ Cercel, şi care a răsunat în vestiarul lui Inter la petrecerea de titlu. Nu a lipsit nici de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului, sau din vestiarul Unirii Slobozia după promovarea în Liga 1.

Aza Gabriela a prevăzut succesul uriaş şi a publicat, în luna februarie, un video cu ea în timp ce cânta această manea. A dat astfel o lovitură de proporţii. Postarea are peste 36 de milioane de afişări, 3.2 milioane de aprecieri şi 24.000 de comentarii.

Iubita lui Moldovan a postat clipul şi pe Instagram şi a strâns 738.000 de aprecieri. Mai mult, a decis să facă şi un remix.

Aza Gabriela a avut o relaţie în trecut cu Dragoş Nedelcu. Cei doi s-au despărţit în primăvara lui 2022, după o relaţie de aproximativ doi ani.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și