Închide meniul
Foto

Aşteptat de Gigi Becali la FCSB, Florin Tănase se bucură alături de soţie de o vacanţă de lux! Imagini de senzaţie cu Medeea

Publicat: 22 iunie 2024, 16:53

Reclamă
Aşteptat de Gigi Becali la FCSB, Florin Tănase se bucură alături de soţie de o vacanţă de lux! Imagini de senzaţie cu Medeea

Aşteptat de Gigi Becali la FCSB, Florin Tănase se bucură alături de soţie de o vacanţă de lux

Medeea Tănase şi Florin Tănase / Colaj Instagram

Florin Tănase (29 de ani) a fost ofertat de Gigi Becali, dar nu s-a grăbit să semneze cu FCSB şi se bucură alături de soţie de o vacanţă de lux. Atacantul care a ratat la limită convocarea în lotul României la EURO 2024 se relaxează pe insula Capri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medeea Tănase, soţia jucătorului care a rămas liber de contract după despărţirea de Al-Okhdood, a postat pe reţelele sociale mai multe imagini din destinaţia spectaculoasă. A primit mii de aprecieri.

Florin Tănase se bucură alături de soţie de o vacanţă de lux

Medeea le-a arătat urmăritorilor ei mai multe fotografii de la piscină (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), dar şi de pe un iaht.

Tănase, lasă Italia şi hai înapoi la Steaua!„, „Hai acasă, căpitane!„, „Tănase, vino înapoi la FCSB” i-au comentat urmăritorii de pe Instagram.

A plecat omul în vacanță cu soția, cu familia. Are și el treburile lui. Vom vedea după. Dacă a zis omul, ce vrei. Așteaptă și el„, spunea Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Hotărârea luată de Florin Tănase, după ultimatumul primit de la Gigi Becali

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte şi ar putea rămâne la arabi, acolo unde poate primi un salariu uriaş.

Nu, nu o să mă duc astăzi la el (n.r. Gigi Becali). Eu o să plec acum în vacanță cu cel mic și în câteva zile o să mă întorc. Nu o să merg în cantonament cu Steaua (n.r. FCSB). (n.r. Cum de ai luat această decizie?) Așa am decis! Trebuie să merg și eu într-o altă vacanță și de abia după voi vedea.

(n.r. Înclini în continuare spre o variantă în străinătate?) Aștept, încă e devreme. Adică nu am vorbit de prea multe ori, timpul le va decide”, a declarat Florin Tănase, pentru iamsport.ro, înainte de a ajunge în Italia.

Reclamă

Florin Tănase este liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Al-Okhdood. Două goluri şi trei pase decisive reuşise internaţionalul român în campionatul Arabiei Saudite.

Tănase a fost golgheterul FCSB-ului două sezoane la rând. În 2020-2021 a marcat de 24 de ori, iar în următoarea ediţie de campionat a înscris 20 de goluri.

David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu sunt cele trei transferuri reuşite de Gigi Becali, în această vară.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și