Închide meniul

Hotărârea luată de Florin Tănase, după ultimatumul primit de la Gigi Becali: „Aşa am decis!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iunie 2024, 18:51

Reclamă
Hotărârea luată de Florin Tănase, după ultimatumul primit de la Gigi Becali: „Aşa am decis!

Hotărârea luată de Florin Tănase

Florin Tănase, în timpul unui interviu / AS.ro

Aceasta este hotărârea luată de Florin Tănase, după ce atacantul în vârstă de 29 de ani a primit un ultimatum de la Gigi Becali. Internaţionalul român a primit o ofertă pentru a se întoarce la FCSB, iar patronul campioanei din Liga 1 îi ceruse să ia decizia până la plecarea în cantomanetul din Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase nu a mai stat pe gânduri şi a ales să nu se antreneze cu roş-albaştrii. Va pleca în vacanţă alături de familie! În condiţiile date, şansele de a semna cu FCSB sunt tot mai mici.

Hotărârea luată de Florin Tănase, după ultimatumul primit de la Gigi Becali

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte şi ar putea rămâne la arabi, acolo unde poate primi un salariu uriaş.

Nu, nu o să mă duc astăzi la el (n.r. Gigi Becali). Eu o să plec acum în vacanță cu cel mic și în câteva zile o să mă întorc. Nu o să merg în cantonament cu Steaua (n.r. FCSB). (n.r. Cum de ai luat această decizie?) Așa am decis! Trebuie să merg și eu într-o altă vacanță și de abia după voi vedea.

(n.r. Înclini în continuare spre o variantă în străinătate?) Aștept, încă e devreme. Adică nu am vorbit de prea multe ori, timpul le va decide”, a declarat Florin Tănase pentru iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali precizase că, dacă fostul golgheter al FCSB-ului nu va pleca în cantonament cu echipa, pică oferta.

Am vorbit astăzi cu el, i-am spus că dacă vine cu noi în pregătire bine, dacă nu, nu mai contează. El a zis că până în data de 16 impresarul lui îi găsește ceva.

Pe data de 17-18 trebuie să fii, să vii în Olanda. Te duci în Olanda și până pe data de 4 iulie nu facem contractul. Îți dau posibilitatea să te antrenezei cu noi și să fii liber de contract.

Reclamă

Nu trebuie neapărat să fie titular. Noi ce aducem acum, aducem dubluri, ca să facem față în campionat și cupele europene.

Sunt negocieri, dar oamenii au început să ceară bani, dacă au văzut că vreau să fac echipă puternică”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Florin Tănase este liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Al-Okhdood. Două goluri şi trei pase decisive reuşise internaţionalul român în campionatul Arabiei Saudite.

Tănase a fost golgheterul FCSB-ului două sezoane la rând. În 2020-2021 a marcat de 24 de ori, iar în următoarea ediţie de campionat a înscris 20 de goluri.

Gigi Becali, anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali a venit cu un anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Chiar dacă patronul lui Sepsi precizase că nu va accepta niciodată să îşi vândă cel mai bun jucător la campioana României, Laszlo Dioszegi a cedat după insistenţele latifundiarului din Pipera.

Becali ar fi ajuns la un acord total atât cu finanţatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, cât şi cu mijlocaşul de 25 de ani. Patronul roş-albaştrilor a precizat totuşi că actele nu sunt încă semnate şi că aşteaptă semnătura jucătorului.

O să vedem, avem nişte discuţii. Mai târziu cred că putem vorbi mai multe.

Nu poţi să ştii până nu vezi actele, acum sunt doar nişte discuţii. O să vedem şi cu jucătorul şi cu clubul ce va fi. Deocamdată nu sunt multe de zis. O să vedem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Cotat de Transfermarkt la 1,7 milioane de euro, Ştefănescu ar urma să fie cel de-al 3-lea transfer realizat de FCSB în această vară. Până în momentul de față, Gigi Becali i-a mai adus la echipa lui Elias Charalambous pe David Kiki și Daniel Popa.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-1. Răzvan Marin a egalat din penalty. Ianis Hagi a obţinut lovitura de pedeapsă. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și