Închide meniul

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid! Răsturnare de situaţie: „Încă sunt aici, vreau să fiu golgheter!”

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 17:19

Reclamă
Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid! Răsturnare de situaţie: „Încă sunt aici, vreau să fiu golgheter!

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid

Albion Rrahmani / Profimedia

Albion Rrahmani a oferit o reacţie fermă, despre plecarea de la Rapid. Atacantul kosovar a fost aproape de un transfer, însă în cele din urmă a plecat în cantonament alături de giuleşteni. Acesta a transmis că îşi doreşte să câştige un trofeu, în sezonul viitor, alături de formaţia de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a fost curtat cu insistenţă de Rangers, în această vară. Suma oferită de scoţieni nu a fost însă pe placul lui Dan Şucu, astfel că atacantul kosovar încă nu s-a despărţit de Rapid.

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid

Albion Rrahmani a dat de înţeles că în continuare îşi doreşte să prindă un transfer, în această vară. Însă, dacă nu va primi o ofertă potrivită, atacantul kosovar va continua la Rapid, echipă alături de care vrea să câştige un trofeu, în sezonul următor.

De asemenea, Rrahmani a transmis că obiectivul său este de asemenea să fie golgheterul campionatului, în stagiunea următoare, mărturisind că îi place şi strategia lui Neil Lennon.

„Sunt pregătit, vrem să dăm tot ce avem mai bun în cantonament. Nu am avut o vacanță foarte lungă, însă m-am relaxat. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Am avut o primă interacțiune bună cu Neil Lennon.

Reclamă
Reclamă

Avem așteptări mari de la sezonul viitor, avem o echipă bună. Dacă nu vom mai avea ghinion, cred că putem câștiga un trofeu. Încă sunt aici, vreau să mă pregătesc, concentrarea mea este pe Rapid. Nu sunt dezamăgit că nu am plecat încă, sunt profesionist și dau 100% oriunde sunt.

Orice antrenor are filosofia proprie, știm că muncește din greu, se observă acest lucru. Îmi place de Neil Lennon deoarece joacă ofensiv, iar asta mă poate ajuta din postura de atacant.

Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor.

Reclamă

Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla. Dacă va exista o ofertă favorabilă pentru club și pentru mine, ne vom pune la masa discuțiilor”, a declarat Albion Rrahmani, la plecarea în cantonament.

Albion Rrahmani și-a decis viitorul

Albion Rrahmani și-a decis viitorul! Potrivit lui Alexandru Albu, fostul coleg al kosovarului, atacantul nu se mai ascunde și și-a comunicat decizia.

Alexandru Albu a transmis că Rrahmani își dorește să ajungă într-un campionat de top din Europa.

„Sunt sigur că, dacă va pleca, va pleca la o echipă mare pentru că e un juctaor valoros şi este greu ca jucătorii valoroşi să rămână în campionatul nostru.

Aici contează mult ceea ce decide jucătorul, nu doar clubul, pentru că şi jucătorul este dornic de afirmare şi e dornic să arate că este un fotbalist de top şi vrea să ajungă cât mai sus. Din ce am vorbit cu el, asta mi-a spus, că vrea să ajungă la o ehcipă de top, însemană primnele 10. El are foarte mare calitate şi cred că poate să facă acest lucru, dar să o facă pas cu pas”, a spus Albu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și