Închide meniul

Marius Şumudică, la un pas să semneze cu noua echipă! Îl transferă imediat şi pe Florin Niţă

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 18:23

Reclamă
Marius Şumudică, la un pas să semneze cu noua echipă! Îl transferă imediat şi pe Florin Niţă

Marius Şumudică, la un pas să semneze cu noua echipă

Marius Șumudică / Profimedia Images

Marius Şumudică e la un pas să semneze cu noua echipă! Antrenorul român se află în negocieri avansate cu o formaţie nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, urmând ca totul să se oficializeze curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică era liber de contract din luna martie, după ce s-a despărţit de Gaziantep. „Şumi” e la un pas să înceapă o nouă aventură în zona Golfului.

Marius Şumudică, la un pas să semneze cu noua echipă

Marius Şumudică se află în negocieri avansate şi pune la punct ultimele detalii din contractul pe care îl va avea cu noua lui echipă. Conform fanatik.ro, „Şumi” este aproape să devină noul antrenor al celor de la Al-Orubah, formaţie care a promovat în sezonul trecut în prima ligă din Arabia Saudită.

Marius Şumudică se află deja în Arabia Saudită, şi ar urma să fie prezentat oficial în cel mai scurt timp, dacă cele două părţi se vor înţelege asupra contractului.

Dacă va semna cu Al-Orubah, Marius Şumudică se va afla la a patra aventură în zona Golfului. „Şumi” le-a mai pregătit în trecut pe Al-Shaab, Al-Shabab şi Al-Raed.

Reclamă
Reclamă

Al-Orubah a încheiat sezonul trecut pe locul secund în Liga a 2-a, şi şi-a asigurat promovarea pe prima scenă a fotbalului din Arabia Saudită.

După despărţirea de Gaziantep, Marius Şumudică a fost aproape să o preia şi pe Rapid. „Şumi” a dezvăluit că a negociat cu Dan Şucu, însă în cele din urmă, acţionarul majoritar al giuleştenilor l-a preferat pe Neil Lennon.

Marius Şumudică îl va lua cu el în Arabia Saudită şi pe Florin Niţă. Portarul naţionalei şi-a încheiat contractul cu Gaziantep şi e aproape să semneze cu Al-Orubah.

Reclamă

Florin Niţă, asaltat de oferte după meciurile naţionalei de la EURO 2024! Marius Şumudică: „Săptămâna asta semnează”

Florin Niţă e asaltat de oferte după meciurile naţionalei de la EURO 2024! Marius Şumudică a susţinut că nu mai puţin de 4 echipe din Arabia Saudită îl doresc pe portarul naţionalei.

Şumudică a precizat că Florin Niţă va semna în curând şi va evolua în prima ligă din Arabia Saudită.

„Niță și-a terminat contractul, deja are patru oferte din Arabia Saudită. Cred că săptămâna asta semnează în Arabia Saudită, doi ani de contract în prima ligă din informațiile mele”, a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.

Antrenorul român a dezvăluit şi ce mesaj a primit de la Florin Niţă. Şumudică l-a antrenat pe Niţă la Gaziantep. Faptul că a fost titular la echipa turcă l-a readus pe Niţă în circuitul echipei naţionale. Niţă a reuşit chiar să câştige lupta pentru tituarizare la EURO 2024 cu Horaţiu Moldovan. Iniţial portarul titular al naţionalei, Horaţiu Moldovan şi-a pierdut postul după ce nu a evoluat deloc la Atletico Madrid.

„Bună seara, tată! Voiam să vă spun că sunt recunoscător pentru ajutorul dumneavoastră. Voiam să vă mulțumesc pentru încrederea și bunătatea pe care mi-ați oferit-o! Cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră, am reușit să ating un vis pe care îl aveam din copilărie.

Vă doresc sănătate și cât mai multe echipe să le antrenați. Vă respect și vă iubesc! Doamne ajută!”, i-a scris Florin Niţă lui Marius Şumudică după meciul România – Ucraina 3-0.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Marius Şumudică ţinteşte prima victorie în Giuleşti! Duel „de foc” cu Dorinel Munteanu

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY
Citește și