Închide meniul

Viorel Moldovan, anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea: „Trebuie să consolidăm echipa”. Ce jucători caută giuleştenii

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2024, 19:48

Reclamă
Viorel Moldovan, anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea: „Trebuie să consolidăm echipa. Ce jucători caută giuleştenii

Viorel Moldovan, anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea: "Trebuie să consolidăm echipa". Ce jucători caută giuleştenii

Viorel Moldovan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Viorel Moldovan a făcut un anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea. Noul preşedinte din Giuleşti este încântat de cea mai recentă achiziţie a celor de la Rapid. Fostul fundaş de la FCSB şi CFR Cluj a semnat un contract valabil până în 2027 cu echipa patronată de Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a recunoscut că Rapid era de ceva timp pe urmele lui Manea, chiar dacă declarase la conferinţa de presă în care a fost prezentat la echipă că formaţia lui Neil Lennon este acoperită pe postul de fundaş dreapta.

Viorel Moldovan, anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea: „Trebuie să consolidăm echipa”. Ce jucători caută giuleştenii

„Mi s-a pus o întrebare la conferinţa de presă a prezentării mele, dacă ne-ar interesa Manea. La acea întrebare am zis nu, că suntem acoperiţi pe postul de fundaş dreapta, deşi eram în discuţii şi era o ţintă pentru noi. Este un jucător care a câştigat trofee, a jucat la nivel înalt, internaţional.

Ai oportunitatea să îl aduci liber de contract, poate fi şi fundaş central, este şi pe placul antrenorului. Nu a fost o problemă în a-l convinge. Mă bucur că am reuşit acest lucru şi sper să se acomodeze cât mai repede cu spiritul rapidist şi cu echipa”, a declarat Viorel Moldovan, în cadrul unui eveniment.

Cu toate acestea, Viorel Moldovan a anunţat că Rapid nu se va opri la Cristi Manea şi va continua să aducă jucători, pentru a consolida echipa. Fostul internaţional a dezvăluit că vrea, în principal, jucători român, dar nu ar spune nu străinilor, dacă aceştia ar aduce un plus de valoare:

Reclamă
Reclamă

„Trebuie să consolidăm echipa. Sunt anumite posturi pe care trebuie să le consolidăm şi să aducem jucători pentru a fi mai competitivi. Rămâne de văzut dacă găsim jucători de foarte bună calitate, pentru că ne uităm după calitate, nu după cantitate. Căutăm şi români, pe mine mă interesează foarte mult jucătorii români. Manea este român. Trebuie să avem jucători români în lot, dar şi străini, dacă au un nivel superior şi aduc acest nivel la echipă, de ce nu?”, a mai spus Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan, mesaj categoric pentru „tricolori”, înainte de Slovacia – România: „Aceste teorii mă agasează”

Viorel Moldovan a avut un mesaj categoric pentru „tricolori”, înainte de Slovacia – România, partida decisivă pentru un loc în optimile de finală de la EURO 2024. Echipa lui Edi Iordănescu poate obţine calificarea în fazele eliminatorii ale turneului final, dacă va obţine cel puţin un rezultat de egalitate.

Fostul mare internaţional român, în prezent preşedinte la Rapid, a vorbit despre duelul „tricolorilor”, dar şi despre varianta vehiculată în ultimele zile. În cazul unui egal, Slovacia şi România îşi asigură prezenţa în optimile turneului final din Germania.

Reclamă

Însă Moldovan nu vrea să audă de această variantă. El speră ca jucătorii lui Edi Iordănescu să nu iasă pe teren cu gândul de a obţine un rezultat de egalitate şi speră să joace la victorie:

„Gândim prea departe. Când aud toate aceste teorii… pe mine mă agasează. Nu-mi plac. Aşa am fost şi ca fotbalist, m-am concentrat la ale mele. Nu am plecat urechea. Aşa trebuie să facă şi ei, să se bazeze numai şi numai pe munca lor şi să pregătească meciul cu selecţionerul cât mai bine.

Ca să obţii un rezultat de egalitate trebuie să joci la victorie. Dacă intri cu ideea de a obţine un rezultat de egalitate, nu-l vei obţine. Trebuie să joci pentru victorie”, a declarat Viorel Moldovan.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și