Închide meniul

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2024, 8:40

Reclamă
Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România

Duel din meciul Belgia - Slovacia 0-1 - Profimedia Images

Un gest incredibil a fost făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România, din Grupa E a EURO 2024, ce va avea loc miercuri, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a detensiona atmosfera, slovacii au decis să îl aducă la conferinţa de presă şi pe bucătarul echipei naţionale, Branislav Krizan. Acesta a vorbit după portarul Martin Dubravka şi a anunţat că cel mai mâncacios jucător din lot e Denis Vavro.

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

”Toată lumea gătește și oamenii în general iubesc acest lucru, îi interesează enorm. Așa că sunt foarte fericit să vorbesc despre meseria mea. Cel mai mâncăcios este cu siguranță Denis Vavro. Are un apetit uriaș pentru carne!

Germanii nu știu cum să facă orezul cum trebuie! Așa că le-am arătat cum ar trebui făcut și au fost impresionați pentru că li s-a părut atât de bun!”, a spus bucătarul, care a stat 40 de minute de vorbă cu jurnaliştii.

Cu siguranţă, acesta nu este un gest care să fie interpretat ca unul arogant, dimpotrivă: slovacii vor şi ei să destintă atmosfera din lot, una încordată ţinând cont că urmează un meci decisiv cu România.

Reclamă
Reclamă

Mai mult, aceasta nu este prima dată la acest EURO când Slovacia are un invitat special la conferinţa de presă: înainte de partida cu Ucraina (1-2), în faţa jurnaliştilor s-a aflat şi Marek Kosan, omul care se ocupă de echipamentele jucătorilor.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024

Iată calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia, scor 1-1. Modric a deschis scorul în minutul 55, dar campioana europeană en-titre a obţinut calificarea în mod dramatic, cu un gol marcat în minutul 90+8, prin Zaccagni.

În acest moment, România este sigură că va fi peste cel puţin o echipă în clasamentul echipelor care termină pe locul 3. „Tricolorii” au 3 puncte şi golaveraj +1. Mai mult, Ungaria, echipa de pe locul 3 din Grupa A, are golaveraj -3, ceea ce înseamnă că echipa lui Edi Iordănescu trebuie să piardă la o diferenţă de 5 goluri cu Slovacia, pentru a fi sub Ungaria, în cazul în care va termina pe locul 3.

Reclamă

Un alt aspect important de menţionat este cel că aceste calcule făcute mai sus sunt valabile pentru cazul în care România va termina pe locul 3. Acest lucru e realizabil cu cel puţin un punct scos în meciul cu Slovacia, sau chiar şi cu un eşec la patru goluri diferenţă, în situaţia în care Belgia o bate pe Ucraina.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și