Închide meniul
Foto

Gigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

Publicat: 25 iunie 2024, 12:50

Reclamă
Gigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

Gigi Becali, la 66 de ani

Gigi Becali în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali împlineşte astăzi, 25 iunie, 66 de ani. Este un moment special în familia patronul de la FCSB, chiar dacă omul de afaceri a dezvăluit că nu îşi mai doreşte să sărbătorească aşa cum o făcea pe vremuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a făcut, în urmă cu mai mulţi ani, o dezvăluire incredibilă. În certificatul lui de naştere a fost data trecută greşit. Gigi Becali s-ar fi născut pe 24 iunie.

Gigi Becali împlineşte 66 de ani. Ce se ştie despre patronul campioanei României

Gigi Becali s-a născut la Zagna, într-un lagăr de muncă din zona Brăilei. Acolo primise familia acestuia domiciliu forţat, pe motive politice.

Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, când s-a născut și Sf Ioan Botezătorul. M-am născut pe câmp, în stuf, tata și mama m-au declarat abia a doua zi”, spunea Gigi Becali pentru a1.ro.

Gigi Becali are trei fete, pe Teodora, Alexandra şi Cristina. Averea lui este estimată la 400 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Cum a ajuns Gigi Becali să se căsătorească cu verișoara lui

Puțini sunt cei care știu detalii despre nunta dintre Gigi Becali și Luminița Becali. Cei doi au respectat cu sfințenie obiceiurile machedonilor. Căsătoria lor ar fi fost aranjată de familii încă de la naștere, anunță wowbiz.ro. Mai mult, chiar Gigi a recunoscut că Lumința este verișoara lui de gradul 3.

Eu nu prea povestesc d-astea, sînt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu contează asta prea mult. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămîne, familia şi copiii„, a dezvăluit, în trecut, Gigi Becali.

Cunoscut a fi o persoană extrem de religioasă, Gigi Becali nu a încălcat nicio regulă bisericească atunci când s-a căsătorit. Nunta între rudele de acest grad este permisă de Biserica Ortodoxă.

Reclamă

Unul dintre artiștii care au cântat la nunta lui Gigi Becali a oferit detalii inedite de la evenimentul care a avut loc în urmă cu 27 de ani.

Momentul în care i-am cântat lui Gigi Becali la nuntă a rămas unul cu totul deosebit. A fost o onoare pentru noi. La machedoni, potrivit tradiției, mireasa face o nuntă cu neamurile din partea ei, mirele la fel, apoi se face masa mare. Pe noi ne-a chemat Luminița Becali să cântăm la nunta ei și, pentru că i-a plăcut, am mers și la nunta cea mare. A fost prima noastră legătură cu lumea bună.

A fost o nuntă extraordinară, unde au venit toți marii fotbaliști, alături de Giovani și Victor Becali. Știu că la eveniment a cântat și Laura Stoica, o voce de înger, Dumnezeu s-o odihnească!„, a mărturisit liderul trupei Pindu, Gigi Simu.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-0. Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și