Închide meniul

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 21:46

Reclamă
Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan!

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Giovanni Becali a dat detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Impresarul a vorbit despre situația mijlocașului, care este în prezent accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul lunii aprilie, Moruțan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, accidentare care îl ține departe de teren până la finalul verii. Acesta a ratat astfel și EURO 2024, dar a făcut deplasarea alături de echipa națională, pentru a-și susține colegii.

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan!

Acum, Giovanni Becali a dat asigurări că mai multe formații au pus ochii pe Moruțan, chiar dacă acesta este accidentat și nu se poate antrena.

Totodată, impresarul a transmis faptul că românul ar putea rămâne și la Galatasaray, echipa care îl deține, dat fiind faptul că au avut loc schimbări în conducerea clubului din Istanbul.

„Moruțan, azi am vorbit cu el. E acolo cu echipa, se simte foarte bine. Deja avansăm în discuții cu echipe interesante pentru el. La Galatasaray s-a schimbat conducerea echipei de fotbal, nu mai e acel vicepreședinte care visa cai verzi pe pereți.

Reclamă
Reclamă

Galatasary e într-o criză profundă economică. Și aceste crize economice trebuie rezolvate.

Un om care cunoaște problemele echipei Galatasaray și tot ce înseamnă fotbal în Europa. Deocamdată n-are cum să înceapă pregătirea cu Galatasaray, de abia spre sfârșitul lunii august va începe pregătirea.

Sunt cluburi care îl cunosc de anul trecut. Sunt câteva cluburi interesante care deja m-au întrebat când poate începe să se antreneze normal. Din afara Turciei, din cupele europene. Echipe care îl doreau anul trecut”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Gestul uriaş făcut de Nicolae Stanciu pentru Olimpiu Moruţan, după ce a marcat un gol FABULOS cu Ucraina

S-a aflat gestul uriaş făcut de Nicolae Stanciu pentru Olimpiu Moruţan, după ce a marcat un gol fabulos cu Ucraina. Căpitanul României a decis să îi ofere tricoul cu care a jucat în meciul cu Ucraina.

Nicolae Stanciu a făcut un gest superb imediat după meciul istoric cu Ucraina. Stanciu a decis să îi ofere tricoul lui Olimpiu Moruţan, cel care a ratat convocarea la EURO din cauza unei accidentări.

„Gest de CĂPITAN! Nicu i-a oferit tricoul în care a marcat primul gol la un turneu final lui Olimpiu Moruțan!„, este mesajul postat pe reţelele de socializare, care însoţeşte imaginea cu cei doi.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și