Închide meniul

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 23:07

Reclamă
„Va mai face FCSB transferuri? Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

"Va mai face FCSB transferuri?" Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc

Mihai Stoica, la un meci / Profimedia Images

„Va mai face FCSB transferuri?”, a fost întrebarea la care Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Oficialul campioanei a dezvăluit ce se va întâmpla, în continuare, în perioada de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, FCSB i-a transferat pe David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu. De asemenea, la echipă s-au mai întors, din împrumuturi, Malcom Edjouma și Alexandru Musi.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc

Managerul general de la FCSB a transmis că echipa pe care o reprezintă are un lot bun pentru sezonul viitor, astfel că transferurile nu mai sunt o prioritate pentru roș-albaștrii.

Totuși, Mihai Stoica a menționat faptul că Gigi Becali mai are „în vizor” o serie de jucători, cărora le-ar putea plăti clauza de reziliere.

„(n.r. Va mai face FCSB transferuri?) Considerăm ca suntem bine, nu mai avem nevoie, suntem acoperiţi pe orice poziţie. În momentul de faţă nu există negocieri, dar există jucători care au clauze care pot să fie achitate”, a spus MM Stoica, la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar!

Oficialii lui Al Gharafa au plătit clauza de cinci milioane de euro a lui Florinel Coman, pentru a-l transfera de la FCSB. Fabrizio Romano mai notează faptul că „Mbappe de România” va efectua curând şi vizita medicală, urmând ca ulterior să semneze contractul cu noua sa echipă.

La câteva ore de la anunțul lui Romano, Mihai Stoica a confirmat mutarea și a transmis și cine îl va înlocui pe Florinel Coman în „primul 11” al campioanei.

Este vorba despre Marius Ștefănescu, jucător care a ajuns „în curtea” roș-albaștrilor în această perioadă de mercato.

Reclamă

„Îti dai seama că Fabrizio Romano scrie asta că aşa e. (n.r. râde) Nu am cum să îl contrazic, nu sunt penibil. (n.r. practic Coman pleacă de la FCSB?) Da, da! (n.r. Ce pune FCSB în locul lui?) Suntem acoperiţi, a venit Ştefănescu, poate să joace orice.

E un fotbalist de excepţie, mă bucur foarte mult că am insistat, de regulă mă feresc să vorbesc după antrenamente sau meciuri de pregătire dar aici pot să zic că e unul dintre cele mai bune transferuri facute!”, a spus „MM”, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și