Închide meniul

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 22:14

Reclamă
„Așa e, da! Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în primul 11” la FCSB

Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar!

Colaj cu Mihai Stoica și Florinel Coman / Profimedia

Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Oficialul de la FCSB nu s-a ferit atunci când a vorbit despre mutarea anunțată de celebrul Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform jurnalistului menționat anterior, Al Gharafa i-a achitat clauza de reziliere lui Coman, în valoare de 5 milioane de euro.

Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar!

La câteva ore de la anunțul lui Romano, Mihai Stoica a confirmat mutarea și a transmis și cine îl va înlocui pe Florinel Coman în „primul 11” al campioanei.

Este vorba despre Marius Ștefănescu, jucător care a ajuns „în curtea” roș-albaștrilor în această perioadă de mercato.

„Îti dai seama că Fabrizio Romano scrie asta că aşa e. (n.r. râde) Nu am cum să îl contrazic, nu sunt penibil. (n.r. practic Coman pleacă de la FCSB?) Da, da! (n.r. Ce pune FCSB în locul lui?) Suntem acoperiţi, a venit Ştefănescu, poate să joace orice.

Reclamă
Reclamă 4

E un fotbalist de excepţie, mă bucur foarte mult că am insistat, de regulă mă feresc să vorbesc după antrenamente sau meciuri de pregătire dar aici pot să zic că e unul dintre cele mai bune transferuri facute!”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

În sezonul care s-a încheiat recent, Florinel Coman a adunat 49 de partide în tricoul roș-albaștrilor, în care a marcat 17 goluri și a oferit 3 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 7 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

Oficialii lui Al Gharafa au plătit clauza de cinci milioane de euro a lui Florinel Coman, pentru a-l transfera de la FCSB. Fabrizio Romano mai notează faptul că „Mbappe de România” va efectua curând şi vizita medicală, urmând ca ulterior să semneze contractul cu noua sa echipă.

Reclamă

„Al Gharafa va finaliza transferul lui Joselu în această săptămână şi după îl va transfera pe Florinel Coman, de la Steaua.

Cinci milioane de euro clauză, contractul va fi semnat în următoarele zile, după vizita medicală”, notează Fabrizio Romano, pe conturile oficiale de socializare.

Florinel Coman a câştigat titlul cu FCSB, în sezonul precedent, fiind golgheterul campionatului. Internaţionalul român participă în prezent la EURO 2024, alături de România. Acesta a fost titular în primul meci din grupă, victoria cu Ucraina, scor 3-0.

Florinel Coman se va despărţi astfel de FCSB, după şapte sezoane. Acesta a fost transferat de roş-albaştri în vara lui 2017, de la Viitorul, în schimbul sumei de trei milioane de euro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și