Închide meniul

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

Publicat: 3 iulie 2024, 19:12

Reclamă
Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

Cosmin Contra / Hepta

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele. „Made in România” a răsunat pe reţelele de socializare ale celor de la Damac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra a semnat un nou contract cu Damac. Noul contract al lui Contra este valabil pe un an de zile. La Damac, Cosmin Contra îl antrenează şi pe căpitanul României, Nicolae Stanciu.

Cosmin Contra a semnat contractul

Anunţul făcut pe arabi pe reţelele de socializare a fost făcut cu un video care a avut coloana sonoră cu melodia „Made in România”.

Oficialii formației din Arabia Saudită au fost impresionați de parcursul lui Cosmin Contra, care a reușit să temrine campionatul pe locul al 10-lea, departe de locurile de retrogradare.

Reclamă
Reclamă

Acum, fostul selecționer al echipei naționale a spus că și-a câștigat dreptul de a fi antrenor la Damac și că va încerca să facă „o nouă minune”, în sezonul viitor.

„Acum doar ce-am terminat un campionat foarte complicat în Arabia Saudită, mi-am îndeplinit obiectivul cu foarte mult timp înainte, ceva probleme la echipă. Am renovat încă un an contractul. Acum am nevoie de odihnă, am nevoie să-mi recuperez energiile pentru următorul campionat care va fi mult mai dificil. Mă odihnesc, simplul fapt că stau aici acasă și fac lucruri care mă relaxează îmi e de folos.

Eu cred că mi-am câștigat dreptul ăsta. Negocierile sunt complicate cu cei de acolo. Am câștigat dreptul de a mai continua încă un an, am făcut minuni, la un moment dat eram pe locul cinci. Am terminat un pic în genunchi campionatul, dar numai eu știu ce dificultăți am avut.

Reclamă

Îmi recuperez cât mai bine forțele și să încerc să fac încă o minune la echipa la care sunt. Dacă timpul îmi va permite, voi merge în Germania pentru a vedea un meci al echipei naționale, să văd cum stau cu timpul”, a spus Cosmin Contra.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și