Închide meniul

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

Publicat: 3 iulie 2024, 19:12

Reclamă
Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

Cosmin Contra / Hepta

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele. „Made in România” a răsunat pe reţelele de socializare ale celor de la Damac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra a semnat un nou contract cu Damac. Noul contract al lui Contra este valabil pe un an de zile. La Damac, Cosmin Contra îl antrenează şi pe căpitanul României, Nicolae Stanciu.

Cosmin Contra a semnat contractul

Anunţul făcut pe arabi pe reţelele de socializare a fost făcut cu un video care a avut coloana sonoră cu melodia „Made in România”.

Oficialii formației din Arabia Saudită au fost impresionați de parcursul lui Cosmin Contra, care a reușit să temrine campionatul pe locul al 10-lea, departe de locurile de retrogradare.

Reclamă
Reclamă 4

Acum, fostul selecționer al echipei naționale a spus că și-a câștigat dreptul de a fi antrenor la Damac și că va încerca să facă „o nouă minune”, în sezonul viitor.

„Acum doar ce-am terminat un campionat foarte complicat în Arabia Saudită, mi-am îndeplinit obiectivul cu foarte mult timp înainte, ceva probleme la echipă. Am renovat încă un an contractul. Acum am nevoie de odihnă, am nevoie să-mi recuperez energiile pentru următorul campionat care va fi mult mai dificil. Mă odihnesc, simplul fapt că stau aici acasă și fac lucruri care mă relaxează îmi e de folos.

Eu cred că mi-am câștigat dreptul ăsta. Negocierile sunt complicate cu cei de acolo. Am câștigat dreptul de a mai continua încă un an, am făcut minuni, la un moment dat eram pe locul cinci. Am terminat un pic în genunchi campionatul, dar numai eu știu ce dificultăți am avut.

Reclamă

Îmi recuperez cât mai bine forțele și să încerc să fac încă o minune la echipa la care sunt. Dacă timpul îmi va permite, voi merge în Germania pentru a vedea un meci al echipei naționale, să văd cum stau cu timpul”, a spus Cosmin Contra.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și