Închide meniul

Argentina s-a calificat dramatic în semifinale la Copa America. Messi a ratat un penalty, Emiliano Martinez a fost erou

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iulie 2024, 9:10

Reclamă
Argentina s-a calificat dramatic în semifinale la Copa America. Messi a ratat un penalty, Emiliano Martinez a fost erou

Argentina s-a calificat dramatic în semifinale la Copa America

Profimedia

Argentina s-a calificat dramatic în semifinale la Copa America. Messi a ratat un penalty, iar Emiliano Martinez a fost eroul campioanei mondiale la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina s-a calificat greu în semifinalele Copa America, eliminând. joi, Ecuadorul la loviturile de departajare (1-1, 4-2), graţie a două intervenţii ale portarului Emiliano „Dibu” Martinez. Lionel Messi a ratat la loviturile de departajare.

Argentina s-a calificat dramatic în semifinale la Copa America

Argentina a deschis scorul în minutul 35 prin Lisandro Martinez,, dar Ecuadorul a egalat în minutul 91 prin Kevin Rodriguez. Ecuadorienii, care au fost mai lucizi pe tot parcursul meciului, ar fi putut ajunge în semifinale pentru prima dată din 1993, dar vedeta lor, Ener Valencia, nu a reuşit să transforme un penalty în minutul 59, care a lovit bara lui Martinez, scrie news.ro.

Fără prelungiri în această Copa America înainte de finală, cele două echipe au mers direct la penalty-uri, primul executant pentru Argentina fiind Lionel Messi, care a lovit bara transversală.

Emiliano Martinez a respins apoi şuturile lui Angel Mena şi Alan Minda. Fundaşul echipei Benfica Lisabona, Nicolas Otamendi, le-a campionilor mondiali în exerciţiu avantajul decisiv, 4-2 la lovituri de departajare. În semifinale, Argentina va evolua cu învingătoarea meciului dintre Venezuela şi Canada.

Reclamă
Reclamă

Lionel Messi a numit cel mai „mare” sportiv din toate timpurile

„Cel mai bun din istorie!”, a spus Lionel Messi, care a numit cel mai „mare” sportiv din toate timpurile! Superstarul argentinian a uimit pe toată lumea, prin răspunsul său. Campionul mondial din 2022 este de părere că Michael Jordan este cel mai bun sportiv din istorie. Fostul jucător legendar, ajuns la 61 de ani, a scris o pagină importantă din istoria baschetului mondial.

Totuși, chiar dacă l-a numit pe Jordan drept cel mai bun sportiv din istorie, argentinianul a recunoscut că nu este un mare fan al baschetului. De asemenea, Lionel Messi și-a uimit fanii și a declarat că și-ar dori să facă o fotografie cu legendarul baschetbalist american.

„Pe plan sportiv, mi se pare cel mai bun din istorie. După ce am văzut serialul despre el și am aflat mai multe… e uimitor. Asta m-a făcut să învăț mai multe despre ce a fost el, și e păcat că nu am putut trăi acea perioadă, să-l văd în direct. Mi-ar fi plăcut foarte mult.

Reclamă

Nu știu multe despre baschet și nu sunt un mare fan, dar cred că el a fost ceva diferit în toate sporturile, nu doar în baschet. Am o mare admirație, și mi s-au cerut atât de multe fotografii, de ce nu pot să am una cu el? Ar fi frumos”, a spus Lionel Messi, potrivit NBA Central.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15 5 oct.

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și