Închide meniul

Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu: „Nu ştiu dacă trece de locul 5! Totul se decontează la el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2024, 15:04

Reclamă
Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu: „Nu ştiu dacă trece de locul 5! Totul se decontează la el!

Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu

Marian Iancu, în timpul unui eveniment / Hepta

Marian Iancu a făcut o previziune devastatoare pentru Dan Şucu. Fostul patron de la Timişoara e de părere că Rapid nu poate emite pretenţii la titlu, aşa cum îşi doreşte Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu nu crede că Rapid se poate bate cu FCSB, CFR Cluj sau Universitatea Craiova la titlu. Iancu a făcut şi o paralelă între Dan Şucu şi fostul patron al Rapidului, Dan Şucu.

Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu

Sunt prea multe elemente noi ca să putem spune că vor fi rezultate liniare. Va fi încă un an de formare, asta dacă nu va vinde din calitate. Încă un an în care nu știu dacă va trece locul cinci sau șase, asta e părerea mea.

La Șucu este totul all-in începând din momentul ăsta, adică totul se decontează la el. Copos a venit în 1993 și a câștigat Cupa în 1998 și primul titlu în 1999, deci Șucu este în timing. Are timpul necesar să îl egaleze măcar pe Copos.

Cred că ambițiile lui sunt mai mari decât atât, vrea să aducă mai multe trofee decât Copos. Tot ce e mai mult de locul cinci este un câștig, este normal să fie așa. Nu spun asta în sensul rău, doar că sunt prea multe elemente de noutate care nu pot să asigure o creștere de anul ăsta”, a spus Marian Iancu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid. Anunţul a fost făcut de Şucu la sosirea din Germania. Şucu a făcut galerie României la meciul cu Slovacia.

Dan Şucu a anunţat că îi vrea la Rapid pe eroul României, Florin Niţă, dar şi pe fundaşul central, Adrian Rus. Şucu visează şi la alţi jucători din naţionala lui Edi Iordănescu.

„A fost o atmosferă extraordinară la România – Slovacia, după cum ați văzut și dumneavoastră. Totul face parte din revirimentul fotbalului românesc, am făcut și eu galerie, la fel ca toată lumea. Tot stadionul era în galben, cred că am fost 40.000 români.

Reclamă

Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Şucu.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:53

Decizia radicală luată de FCSB după ce AMFB a fost radiată de instanţă! Anunţul clubului patronat de Gigi Becali

10:49

„Călugării au trimis mingea în bară!” Adrian Porumboiu, declaraţie savuroasă după victoria eroică a FCSB-ului cu PAOK

10:25

Andrei Raţiu, tot mai aproape de un transfer! Echipa care „nu l-a uitat” şi insistă pentru semnătura lui

10:10

Dinamo comemorează 24 de ani de la moartea „Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan! Mesajul clubului din Ştefan cel Mare

10:07

„Vă mulţumim!” Pep Guardiola, în război cu Premier League! De la ce a pornit totul

9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK
Citește și