Închide meniul

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2024, 19:19

Reclamă
Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!

Andy Liddell este noul preparator fizic al Rapidului. Englezul în vârstă de 50 de ani a fost prezentat oficial

Dan Șucu, în timpul unei conferinţe / Hepta

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid. Anunţul a fost făcut de Şucu la sosirea din Germania. Şucu a făcut galerie României la meciul cu Slovacia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a anunţat că îi vrea la Rapid pe eroul României, Florin Niţă, dar şi pe fundaşul central, Adrian Rus. Şucu visează şi la alţi jucători din naţionala lui Edi Iordănescu.

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid

A fost o atmosferă extraordinară la România – Slovacia, după cum ați văzut și dumneavoastră. Totul face parte din revirimentul fotbalului românesc, am făcut și eu galerie, la fel ca toată lumea. Tot stadionul era în galben, cred că am fost 40.000 români.

Galerie europeană avem deja, se pare că și echipă. Vom vedea cum va fi cu Olanda, mi-ar plăcea să merg și la acel meci, să văd dacă voi prinde bilete. România a făcut o figură extraordinară, sper din toată lumea să continue în aceeași manieră.

Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Şucu la sosirea din Germania, conform gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Niţă, după ce a fost eroul României la EURO 2024: „Împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă!”

Florin Niţă (36 de ani) a avut prima reacţie după ce a fost din nou eroul României la EURO 2024. Portarul titularizat de Edi Iordănescu a fost providenţial în meciul cu Slovacia, scor 1-1, care i-a ajutat pe tricolori să obţină calificarea în optimile de finală.

„Mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate satisfacţiile, pentru că ne-au ajutat să ne îndeplinim obiectivul. În primul rând suntem o echipă, în al doilea rând sunt foarte fericit că am muncit împreună. Am fost egali, niciunul nu a muncit mai mult.

Mă bucur că fac parte din această minunată echipă. Da, împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă şi sunt foarte fericit.

Reclamă

Fanii ne-au susţinut din primul şi până în ultimul minut, le mulţumim. Sunt minunaţi!„, a declarat Florin Niţă.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și