Închide meniul
EXCLUSIV

„Se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua!” Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus – FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2024, 9:53

Reclamă
„Se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua! Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus – FCSB

Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus - FCSB

Federico Piovaccari a jucat pentru campioana României în urmă cu un deceniu / Colaj Profimediaimages/AS.ro

Federico Piovaccari a transmis un mesaj plin de emoţie înainte de meciul Virtus – FCSB, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Atacantul în vârstă de 39 de ani, care a fost campion în urmă cu un deceniu în tricoul roş-albastru, este nerăbdător să joace împotriva deţinătoarei titlului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piovaccari tocmai a semnat cu Virtus, după ce s-a despărţit în această vară de San Cristobal. Italianul abia aşteaptă să îi revadă pe Mihai Pintilii şi Mihai Stoica. Totuşi, anunţă că este pregătit să marcheze împotriva FCSB-ului.

Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus – FCSB

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Sport, italianul a ţinut să afirme că el va juca împotriva Stelei şi nu a FCSB-ului. A dezvăluit că a continuat să urmărească meciuri din Liga 1 şi ştie ce s-a întâmplat la echipă.

Mă bucur că am această oportunitate care a apărut, abia aştept să mă întorc în România, la Bucureşti, împotriva fostei mele echipe. Acum se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua! Pot juca, mă simt bine din punct de vedere fizic. Voi demonstra asta pe teren.

Pentru mine, să mă întorc şi să joc la Bucureşti, reprezintă o mare emoţie. Cu siguranţă va fi o sărbătoare frumoasă. Am avut plăcerea să joc la Steaua (n.r. FCSB) în urmă cu 10 ani. Este o emoţie puternică să o întâlnesc din postura de adversar. Abia aştept să îmi revăd prietenii şi coechipierii cu care am jucat. Sper că fanii îşi vor aduce aminte de mine.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să fim realişti. Eu mă antrenez de o săptămână cu noua mea echipă. Campionatul din San Marino este la un nivel mai slab decât cel din România. Eu am continuat să urmăresc Liga 1, mereu a fost un campionat fascinant pentru mine. Am mulţi foşti coechipieri şi amici care joacă la Bucureşti. Va fi dificil, dar vom încerca să dăm totul. În fotbal nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, dar Steaua (n.r. FCSB) este favorită.

Eu, ca de obicei, voi da totul pe teren. Joc pentru Virtus şi voi încerca să o fac cât mai bine. Am amintiri extrem de plăcute cu MM (n.r. Mihai Stoica), am văzut că Pintlii este antrenor secund… sunt aceeaşi preparatori fizici de atunci. Chiar va fi emoţionant să mă întorc pe stadionul din Bucureşti!„, a declarat Federico Piovaccari în exclusivitate pentru Antena Sport.

Virtus – FCSB va putea fi urmărit marţi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Italianul Piovaccari a jucat la FCSB în sezonul 2013-2014 și a rămas în istoria roș-albaștrilor. Acesta este ultimul marcator din grupele Champions League pentru echipa lui Gigi Becali. Piovaccari a înscris în noiembrie 2013, într-un meci din grupe, cu Basel, încheiat cu scorul de 1-1.

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League. Campioana României îşi va începe parcursul european din următorul sezon contra campioanei din San Marino, cel mai slab oponent posibil pentru roş-albaştri.

Virtus a cucerit în premieră titlul în San Marino, la finalul sezonului recent încheiat. În palmaresul viitoarei adversare a FCSB-ului se mai regăseşte o Cupă, câştigată în 2023.

Lotul celor de la Virtus este cotat la doar 1,04 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. De cealaltă parte, până la o eventuală plecare a lui Florinel Coman, lotul celor de la FCSB este cotat la aproape 35 de milioane de euro.

Cel mai valoros jucător al lui Virtus este Alessandro Pecci, o extremă dreapta cotată la 125.000 de euro. Virtus este antrenată de italianul Luigi Bizzotto, în vârstă de 64 de ani, care a antrenat doar echipe din San Marino.

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi a primului tur preliminar din Champions League. Roş-albaştrii se vor duela cu cea mai slab cotată echipă, din această fază a competiţiei.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:49

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat turneul de la Hong Kong, la dublu

11:39

FC Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Guleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele probabile

11:12

Costel Gâlcă, anunț important despre Alexandru Cicâldău! Când va juca primul meci, de la revenirea la Universitatea Craiova

11:05

Foto„Aș fi preferat să mi se întâmple mie” Joselu, reacţie emoţionantă după ce Dani Carvajal s-a accidentat grav!

10:28

Mihai Stoica a anunțat când va reveni Siyabonga Ngezana! Fundașul de la FCSB va fi apt la un derby important

10:27

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și