Închide meniul

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB! Mutare de senzaţie anunţată de viitoarea adversară a campioanei

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2024, 14:04

Reclamă
Virtus a transferat un fost campion cu FCSB! Mutare de senzaţie anunţată de viitoarea adversară a campioanei

Virtus a transferat un fost golgheter al FCSB-ului

Virtus l-a transferat pe Federico Piovaccari/ Facebook Virtus

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB. Viitoarea adversară a campioanei, din primul tur preliminar din Champions League, a anunţat mutarea de senzaţie a lui Federico Piovaccari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virtus, campioana din San Marino, va fi prima adversară a FCSB-ului, din primul tur preliminar din Champions League. Pratida tur se va disputa pe 9 iulie, iar returul se va juca o săptămâna mai târziu, în Ghencea.

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB

Federico Piovaccari a semnat cu Virtus, după ce s-a despărţit în această vară de San Cristobal. Atacantul italian a evoluat la FCSB timp de un sezon, în perioada 2013 – 2014, reuşind să cucerească un titlu şi o Cupă alături de formaţia roş-albastră.

„Virtus își continuă marșul spre debutul din Liga Campionilor și de astăzi va avea la dispoziție un atacant de talie internațională.

Pentru aventura europeană se va alătura echipei Federico Piovaccari, bombardierul globe-trotter.

Reclamă
Reclamă 4

Atacantul născut în Gallarate a jucat în Spania, China, Australia și chiar și la viitorul nostru adversar, în 2013-14, când denumirea oficială era încă Steaua București.

Piovaccari cunoaște deja Republica de pe muntele Titano, deoarece a îmbrăcat tricoul lui San Marino Calcio în 2005-2006 într-un sezon excelent, completat de 11 goluri.

De acolo a pornit spre marea sa carieră, care l-a dus să înscrie în total aproximativ 150 de goluri”, a anunţat Virtus, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League. Campioana României îşi va începe parcursul european din următorul sezon contra campioanei din San Marino, cel mai slab oponent posibil pentru roş-albaştri.

Virtus a cucerit în premieră titlul în San Marino, la finalul sezonului recent încheiat. În palmaresul viitoarei adversare a FCSB-ului se mai regăseşte o Cupă, câştigată în 2023.

Lotul celor de la Virtus este cotat la doar 1,04 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. De cealaltă parte, până la o eventuală plecare a lui Florinel Coman, lotul celor de la FCSB este cotat la aproape 35 de milioane de euro.

Cel mai valoros jucător al lui Virtus este Alessandro Pecci, o extremă dreapta cotată la 125.000 de euro. Virtus este antrenată de italianul Luigi Bizzotto, în vârstă de 64 de ani, care a antrenat doar echipe din San Marino.

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi a primului tur preliminar din Champions League. Roş-albaştrii se vor duela cu cea mai slab cotată echipă, din această fază a competiţiei.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:10

Eric ten Hag şi-a prelungit contractul cu Manchester United

14:25

Rapid, victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a spulberat vicecampioana Sloveniei!

14:06

Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: „Cea mai spectaculoasă din istorie”! Florentino Perez, rol special

14:04

Lando versus Max. O comparație făcută de Adrian Georgescu

13:40

Gigi Becali a dat un răspuns vehement la întrebarea dacă ar trebui să plece Edi Iordănescu de la echipa naţională!

13:24

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și