Închide meniul

Rapid a făcut anunțul despre Rareș Pop, înainte ca jucătorul de 19 ani să debuteze la echipa lui Dan Șucu

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2024, 19:39

Reclamă
Rapid a făcut anunțul despre Rareș Pop, înainte ca jucătorul de 19 ani să debuteze la echipa lui Dan Șucu

Rapid a făcut anunțul despre Rareș Pop, înainte ca jucătorul de 19 ani să debuteze la echipa lui Dan Șucu

Rareş Pop, prezentat oficial la Rapid/ FCRapid.ro

Oficialii lui Rapid au făcut anunțul despre Rareș Pop, înainte ca jucătorul de 19 ani să debuteze la echipa lui Dan Șucu. Giuleștenii au transmis un mesaj inedit, în decursul zilei de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceștia au anunțat nota pe care a obținut-o Rareș Pop la examenul de Bacalaureat, chiar înainte de startul noului sezon de Liga 1.

Rapid a făcut anunțul despre Rareș Pop, înainte ca jucătorul de 19 ani să debuteze la echipa lui Dan Șucu

„Bun și la fotbal, și la școală!

Rareș Pop a luat examenul de Bacalaureat cu o notă mare, peste 9, iar de astăzi s-a alăturat lotului nostru, intrând în programul de antrenamente.

Rapid va întâlni sâmbătă fosta echipa a lui Rareș, UTA Arad, în prima etapă a noului sezon din SuperLiga României!”, au anunțat oficialii celor de la Rapid.

Reclamă
Reclamă

Rezultatele școlare excelente înregistrate de Rareș Pop sunt dovada faptului că este posibil ca sportivii să aibă reușite și la capitolul învățătură.

Acum, după ce a „scăpat” de Bacalaureat, Rareș Pop se poate concentra pe debutul noului sezon de Liga 1.

Reclamă

Rapid se va duela cu UTA Arad pe data de 13 iulie, de la ora 19:15. Duelul de pe arena „Francisc Neuman” va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Neil Lennon, anunţ despre lotul lui Rapid, înaintea debutului oficial în Liga 1: „Va trebui să facem nişte modificări”

Neil Lennon a făcut un anunţ despre lotul lui Rapid, înaintea debutului oficial în Liga 1. Noul antrenor al giuleştenilor se apropie de primul meci oficial pe banca echipei, după ce vara aceasta a disputat mai multe meciuri amicale în cantonamentul din Slovenia.

Rapid s-a întărit în această pauză competiţională, iar la echipă au venit Cristi Manea, Filip Blazek, Timotej Jambor şi Luka Gojkovic.

Cu toate acestea, cu o săptămână înaintea debutului în noul sezon, Neil Lennon consideră că lotul celor de la Rapid este prea numeros şi că trebuie să facă mai multe modificări, înaintea meciului cu UTA, din prima etapă. Printre acestea se numără împrumutarea tinerilor la alte echipe, iar în ceea ce priveşte alte achiziţii, Neil Lennon păstrează misterul:

„Asta voi discuta cu directorul sportiv. Ca antrenor, îți place să îți faci treaba cu ușile închise. S-ar putea să aruncăm o privire asupra echipei. În momentul acesta, va trebui să facem niște modificări.

Lotul este puțin cam mare în acest moment, așa că va trebui să-l micșorăm. Câțiva dintre jucătorii tineri vor fi împrumutați către alte cluburi.
În ceea ce privește aducerea altor jucători, vom vedea”, a declarat Neil Lennon, potrivit FC Rapid 1923.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:14

LIVE TEXTBotoșani – Rapid 0-0. Giuleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată

17:53

Robert Lewandowski a redevenit o „bestie” cu Hansi Flick pe bancă. Starul Barcelonei, hat-trick de senzaţie în 32 de minute

17:53

Răzvan Marin, prima reacţie după ce a fost huiduit de fanii lui Juventus: „Nu a fost uşor”

17:27

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Guimaraes – Boavista e ACUM

17:15

Coco Gauff a defilat în finala de la Beijing! Victorie categorică pentru amerincancă în faţa Karolinei Muchova

16:57

EXCLUSIVNicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și