Închide meniul

Neil Lennon, anunţ despre lotul lui Rapid, înaintea debutului oficial în Liga 1: „Va trebui să facem nişte modificări”

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2024, 19:46

Reclamă
Neil Lennon, anunţ despre lotul lui Rapid, înaintea debutului oficial în Liga 1: „Va trebui să facem nişte modificări

Neil Lennon, anunţ despre lotul lui Rapid, înaintea debutului oficial în Liga 1: "Va trebui să facem nişte modificări"

Neil Lennon, în timpul unui interviu / FC Rapid 1923

Neil Lennon a făcut un anunţ despre lotul lui Rapid, înaintea debutului oficial în Liga 1. Noul antrenor al giuleştenilor se apropie de primul meci oficial pe banca echipei, după ce vara aceasta a disputat mai multe meciuri amicale în cantonamentul din Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a întărit în această pauză competiţională, iar la echipă au venit Cristi Manea, Filip Blazek, Timotej Jambor şi Luka Gojkovic.

Neil Lennon, anunţ despre lotul lui Rapid, înaintea debutului oficial în Liga 1: „Va trebui să facem nişte modificări”

Cu toate acestea, cu o săptămână înaintea debutului în noul sezon, Neil Lennon consideră că lotul celor de la Rapid este prea numeros şi că trebuie să facă mai multe modificări, înaintea meciului cu UTA, din prima etapă. Printre acestea se numără împrumutarea tinerilor la alte echipe, iar în ceea ce priveşte alte achiziţii, Neil Lennon păstrează misterul:

„Asta voi discuta cu directorul sportiv. Ca antrenor, îți place să îți faci treaba cu ușile închise. S-ar putea să aruncăm o privire asupra echipei. În momentul acesta, va trebui să facem niște modificări.

Lotul este puțin cam mare în acest moment, așa că va trebui să-l micșorăm. Câțiva dintre jucătorii tineri vor fi împrumutați către alte cluburi.

Reclamă
Reclamă

În ceea ce privește aducerea altor jucători, vom vedea”, a declarat Neil Lennon, potrivit FC Rapid 1923.

Neil Lennon, impresionat de un jucător de la Rapid

Neil Lennon s-a declarat impresionat de un jucător de la Rapid. Antrenorul giuleştenilor l-a remarcat pe mijlocaşul de doar 17 ani, Gabriel Gheorghe, pe care l-a poreclit Roy Keane, legenda lui Manchester United.

Rapid se pregăteşte de startul noului sezon de Liga 1. În prima etapă a sezonului, giuleştenii se vor duela cu UTA, în deplasare.

Reclamă

Gabriel Gheorghe a făcut pregătirea de vară sub comanda lui Neil Lennon. Mijlocaşul ofensiv de doar 17 ani încă nu a debutat la echipa mare a Rapidului, însă a fost „botezat” de antrenorul giuleştenilor.

„M-au impresionat mai mulți tineri. Pe Gheorghe l-am poreclit Roy Keane. Și Stan mi-a plăcut cum a evoluat, toți, de la cel mai tânăr și până la Săpunaru m-au impresionat.

Nu numai în ceea ce privește fotbalul, ci și din punct de vedere al personalității. Atmosfera la echipă este foarte bună”, a declarat Neil Lennon, într-un interviu pentru Rapid TV.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:48

Cum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

18:27

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK: „N-a mai putut să doarmă”

18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și