Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

Publicat: 8 iulie 2024, 23:05

Reclamă
Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea

Gigi Becali și Cristi Borcea/ colaj Profimedia Images, AntenaSport

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea. Deranjat de o comparaţie între el şi Cristi Borcea, Gigi Becali a criticat dur managementul finului său, din perioada în care acesta era preşedinte executiv la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că nici Borcea, nici Neţoiu nu ar fi plătit vreodată 1 milion de euro pe un jucător. Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa, au fost naşi de cununie pentru Cristi Borcea şi Alina Vidican, la a doua căsătorie a omului de afaceri. Borcea a divorţat de Vidican şi acum e căsătorit cu Valentina Pelinel.

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

Sunt niște lucruri care trebuie știute, oamenii ascultă. Dacă spui povești, râde lumea de tine. A dat vreodată Borcea sau Nețoiu un milion pe un jucător? Eu am dat 3 milioane pe unu!

Eu dacă făceam ce au făcut Borcea cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum! 1,3 milioane de euro sunt bani foarte mulți! Am dat pe Nedelcu 2 milioane și l-am dat gratis!

A dat vreodată Borcea sau Nețoiu un milion pe un jucător? Eu am dat 3 milioane pe unu!

Reclamă
Reclamă

Eu dacă făceam ce au făcut Borcea cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum!

Cum să îl dai exemplu pe Borcea… Nimic în viața lor nu au câștigat. Eu nu știu de ghinion. Au luat ăștia (n.r.: Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu) vreodată 10 milioane pe un jucător?”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat gratis la Farul pe Eduard Radaslavescu. În august 2022, Gigi Becali plătea 850.000 de euro pentru a-l cumpăra pe Radaslavescu de la Farul. Între timp, cota jucătorului a ajuns la doar 400.000 de euro.

Reclamă

Nu putem să ne batem joc de bani. Radaslavescu, am dat 850.000 de euro, i l-am dat gratis lui Gică azi!”, a spus Becali, potrivit sursei citate.

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a susţinut că FCSB va juca meciurile din competiţiile europene şi pe cele din campionat cu echipe diferite.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB argumenta decizia prin faptul că roş-albaştrii nu vor putea să facă faţă cu aceiaşi jucători pe ambele planuri.

Noi sperăm să avem 14-16 meciuri în plus. Ai 8, clar, în preliminarii. Cu alte 6-8 în grupe, te duci în 16 meciuri în plus. Atunci, va fi imposibil să joci cu aceiași jucători. Nu putem, am demonstrat că nu știm să jucăm cu aceiași jucători. Avem un meci în Europa, venim în țară și ne fac toți zob! Atunci, va trebui să schimbăm complet! Ai 22 de jucători, joacă 11 cu 11”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Raul Rusescu, fost jucător al echipei lui Gigi Becali, e convins că FCSB se va concentra pe cupele europene şi va lăsa în plan secund campionatul.

Sunt convins că Steaua (n.r: FCSB) va pune în plan secund campionatul. E normal. Trebuie să te gândești la situația europeană: poți avea un culoar foarte bun, chiar până în grupele Europa League. E o șansă și pentru jucătorii care au evoluat mai puțin sezonul trecut, care se simt defavorizați.

Automat va fi o diferență între prima și a doua echipă. De exemplu, FCSB nu mai are doi jucători de valoarea lui Olaru și Șut. Aici va fi cea mai mare diferență. Poate fi un dezechilibru și la nivelul fundașilor centrali. Nici pentru Ștefănescu nu au o dublură de același nivel, e o diferență mare și între Miculescu și Popa”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

 

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Guimaraes – Boavista s-a terminat 2-2! Nacional – Benfica se joacă ACUM

19:45

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie, după trei meciuri pierdute! Echipele

19:38

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău! Cum arată apărarea campioanei

19:30

Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată

19:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele de start

19:06

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și