Închide meniul

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2024, 17:58

Reclamă
„Ne fac zob Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

Mihai Stoica, stupefiat de decizia lui Sebastian Colţescu din UTA - Rapid

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a susţinut că FCSB va juca meciurile din competiţiile europene şi pe cele din campionat cu echipe diferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB argumenta decizia prin faptul că roş-albaştrii nu vor putea să facă faţă cu aceiaşi jucători pe ambele planuri.

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

Noi sperăm să avem 14-16 meciuri în plus. Ai 8, clar, în preliminarii. Cu alte 6-8 în grupe, te duci în 16 meciuri în plus. Atunci, va fi imposibil să joci cu aceiași jucători. Nu putem, am demonstrat că nu știm să jucăm cu aceiași jucători. Avem un meci în Europa, venim în țară și ne fac toți zob! Atunci, va trebui să schimbăm complet! Ai 22 de jucători, joacă 11 cu 11”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Raul Rusescu, fost jucător al echipei lui Gigi Becali, e convins că FCSB se va concentra pe cupele europene şi va lăsa în plan secund campionatul.

Sunt convins că Steaua (n.r: FCSB) va pune în plan secund campionatul. E normal. Trebuie să te gândești la situația europeană: poți avea un culoar foarte bun, chiar până în grupele Europa League. E o șansă și pentru jucătorii care au evoluat mai puțin sezonul trecut, care se simt defavorizați.

Reclamă
Reclamă

Automat va fi o diferență între prima și a doua echipă. De exemplu, FCSB nu mai are doi jucători de valoarea lui Olaru și Șut. Aici va fi cea mai mare diferență. Poate fi un dezechilibru și la nivelul fundașilor centrali. Nici pentru Ștefănescu nu au o dublură de același nivel, e o diferență mare și între Miculescu și Popa”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus. Prima problemă este că viitoarea adversară din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor le este necunoscută celor de la FCSB.

A doua problemă este legată de deplasarea în San Marino. „MM” Stoica a transmis că o cursă charter ar costa 111.000 de euro, aşa că FCSB va alege o altă variantă pentru a ajunge în San Marino.

Reclamă

”Nu ştim absolut nimic despre ei (n.r. Virtus). Nu ai ce să ştii. Nu există nimic, pe nicio platformă. Ştim că joacă în verde-negru şi, probabil, va juca Piovaccari. Nu îi găseşti, nu există. Sunt amatori. 

Oamenii sunt amatori, îţi dai seama. (n.r. Deplasarea creează dificultăţi?) Creează dificultăţi, pentru că sunt extrem de scumpe charterele. Charterul cu care mergem de regulă este 111.000 de euro până la Rimini, adică la doi paşi. Vom merge cu un avion care face mai mult până acolo. Asta e situaţia”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

FCSB o întâlneşte pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Partida tur dintre FCSB şi Virtus se va disputa la San Marino, pe 9 iulie. Duelul va începe de la ora 22:00, ora României.

Returul se va disputa o săptămână mai târziu, pe 16 iulie, la Bucureşti, de la ora 20:30. Partida va avea loc pe stadionul din Ghencea, dat fiind faptul că Arena Naţională găzduieşte concerte, pe perioada verii.

Dacă va reuşi să treacă de Virtus, FCSB va avea un duel dificil în turul secund preliminar din Champions League. Campioana va da peste Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel.

În cazul în care nu va trece de Virtus, FCSB va pica în turul secund preliminar din Conference League. Acolo, campioana ar urma să se dueleze cu învingătoarea duelului dintre Celje şi Flora Tallinn.

Gigi Becali a declarat că nu are nicio emoţie, înaintea duelului cu Virtus, fiind convins că FCSB se va impune fără emoţii.

„Mergem să câștigăm meciul. Nici nu voiam să iau în considerare primul tur. Acum, că am întâlnit cel mai modest adversar, cu atât mai bine.

Nu aveam emoții. Eu mă bat să iau campionatul pentru a ajunge în grupele Champions League”, a declarat Gigi Becali.

 

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15 5 oct.

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și