Închide meniul

Veşti bune pentru Universitatea Craiova, înainte de startul sezonului! Întăriri pentru Costel Gâlcă

Viviana Moraru Publicat: 9 iulie 2024, 14:41

Reclamă
Veşti bune pentru Universitatea Craiova, înainte de startul sezonului! Întăriri pentru Costel Gâlcă

Veşti bune pentru Universitatea Craiova, înainte de startul sezonului

Costel Gâlcă / Profimedia Images

Veşti bune pentru Universitatea Craiova, înainte de startul sezonului. Costel Gâlcă primeşte întăriri, după ce doi jucători importanţi au revenit la antrenamentele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova va debuta în noul sezon de Liga 1 vineri, atunci când se va duela cu Hermannstadt, în deplasare.

Veşti bune pentru Universitatea Craiova, înainte de startul sezonului

Jovan Markovic şi Ştefan Vlădoiu au revenit la antrenamentele Universităţii Craiova, notează fanatik.ro. Cei doi ar putea fi în lotul oltenilor, pentru duelul cu Hermannstadt, din prima etapă a sezonului.

Costel Gâlcă a primit astfel întăriri, înainte de startul sezonului. Pe lângă cei doi, şi Ştefan Baiaram s-a refăcut după accidentarea suferită în primăvara anului trecut. Mijlocaşul de 21 de ani va fi şi el în lotul lui Costel Gâlcă, pentru duelul cu Hermannstadt.

Ştefan Vlădoiu şi Jovan Markovic s-au confruntat cu probleme medicale, în cantonamentul Universităţii Craiova din Austria, motiv pentru care au absentat de la ultimele partide amicale ale oltenilor.

Reclamă
Reclamă 4

Costel Gâlcă nu se va putea baza însă pe doi jucători, la duelul cu Hermannstadt, din prima etapă a sezonului. Anzor Mekvabishvili şi Nicuşor Bancu nu vor fi prezenţi, deoarece au fost învoiţi, ca urmare a faptului că au participat la EURO 2024.

Universitatea Craiova a bifat al cincilea transfer al verii! Întăriri pentru titlu făcute de olteni

Universitatea Craiova a bifat al cincilea transfer al verii. Echipa lui Costel Gâlcă se pregăteşte intens pentru noul sezon.

Oltenii au anunţat un nou transfer. Gregorio Sierra, un fundaş spaniol de 31 de ani, este cel mai nou jucător al echipei din Bănie.

Reclamă

Fundaşul a evoluat ultima oară în al doilea eşalon fotbalistic al Spaniei, la Burgos FC. El a semnat un contract valabil pe un an cu formaţia din Bănie, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

„Bine ai venit la Știința, Gregorio Sierra!

Universitatea Craiova face de-a 5-a mutare pe tabla de șah a perioadei de mercato și își „betonează” defensiva cu spaniolul Grego Sierra.

Astăzi, Știința a semnat cu Gregorio Sierra un contract valabil pe o perioadă de un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Spaniolul în vârstă de 31 de ani, cotat la 700.000 EUR, conform transfermarkt.com, a evoluat în trecut la cluburi din țara sa natală, ultima oară jucând pentru Burgos FC, în Segunda Division. În sezonul recent încheiat, a bifat 32 de prezențe în LaLiga2 și 3 partide în Copa del Rey.

Vamos, Grego!”, este anunţul oltenilor de pe contul oficial de Facebook.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și