Închide meniul

Universitatea Craiova a bifat al cincilea transfer al verii! Întăriri pentru titlu făcute de olteni: „Îşi betonează defensiva”

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2024, 20:00

Reclamă
Universitatea Craiova a bifat al cincilea transfer al verii! Întăriri pentru titlu făcute de olteni: „Îşi betonează defensiva

Universitatea Craiova a bifat al cincilea transfer al verii! Întăriri pentru titlu făcute de olteni: "Îşi betonează defensiva"

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Universitatea Craiova a bifat al cincilea transfer al verii. Echipa lui Costel Gâlcă se pregăteşte intens pentru noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au anunţat un nou transfer. Gregorio Sierra, un fundaş spaniol de 31 de ani, este cel mai nou jucător al echipei din Bănie.

Universitatea Craiova a bifat al cincilea transfer al verii! Oltenii „îşi betonează defensiva”

Fundaşul a evoluat ultima oară în al doilea eşalon fotbalistic al Spaniei, la Burgos FC. El a semnat un contract valabil pe un an cu formaţia din Bănie, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

„Bine ai venit la Știința, Gregorio Sierra!

Universitatea Craiova face de-a 5-a mutare pe tabla de șah a perioadei de mercato și își „betonează” defensiva cu spaniolul Grego Sierra.

Reclamă
Reclamă 4

Astăzi, Știința a semnat cu Gregorio Sierra un contract valabil pe o perioadă de un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Spaniolul în vârstă de 31 de ani, cotat la 700.000 EUR, conform transfermarkt.com, a evoluat în trecut la cluburi din țara sa natală, ultima oară jucând pentru Burgos FC, în Segunda Division. În sezonul recent încheiat, a bifat 32 de prezențe în LaLiga2 și 3 partide în Copa del Rey.

Vamos, Grego!”, este anunţul oltenilor de pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Mihai Rotaru a transferat și un jucător japonez

Takuto Oshima a semnat cu formaţia din Bănie. Costel Gâlcă a insistat pentru mutarea mijlocaşului japonez. Până la prezentarea lui Takuto Oshima, Universitatea Craiova a mai oficializat transferurile lui Silviu Lung Jr şi Carlos Mora.

Universitatea Craiova a anunţat transferul lui Tajuto Oshima pe conturile oficiale ale clubului, menţionând faptul că mutarea s-a realizat, după cerinţa lui Costel Gâlcă. Antrenorul l-a observat deja pe mijlocaşul japonez în Polonia, pe vremea când o antrena pe Radomiak.

„Suntem entuziasmați să anunțăm cel de-al treilea transfer important al Universității Craiova pentru acest sezon!

La solicitarea managerului general, Constantin Gâlcă, care îl cunoaște bine și are mare încredere în el, Universitatea Craiova l-a transferat pe Takuto Oshima.

Jakuto Oshima este un mijlocaș defensiv de 26 de ani, foarte apreciat pentru atitudinea sa extraordinară, având următoarele caracteristici:

Viziune excelentă asupra jocului – Este capabil să anticipeze mișcările adversarilor și să intercepteze mingea eficient.

Distribuția precisă a mingii – Are o abilitate deosebită în a pasa mingea cu precizie.Rezistență fizică și disciplină tactică – Poate să joace constant la un nivel ridicat pe tot parcursul meciului.

Excelență tehnică: Cu un excelent simț și control al mingii, Oshima este așteptat să fie un jucător pivot în orchestrarea jocurilor noastre ofensive.

Este așadar o nouă piesă importantă a puzlle-ului din noua eră sportivă a Științei. Mult succes, Takuto Oshima! Hai Știința! Împreună, reînviem spiritul Campioanei unei mari iubiri!”, a anunţat Universitatea Craiova, pe Facebook.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și