Închide meniul

După Eduard Radaslavescu, Gică Hagi mai dă o lovitură la Farul! Jucătorul care e așteptat la Ovidiu

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 18:40

Reclamă
După Eduard Radaslavescu, Gică Hagi mai dă o lovitură la Farul! Jucătorul care e așteptat la Ovidiu

După Eduard Radaslavescu, Gică Hagi mai dă o lovitură la Farul!

Gică Hagi / Profimedia

Gică Hagi mai dă o lovitură după transferul lui Eduard Radaslavescu. „Regele” își pregătește lotul pentru startul noului sezon de Liga 1 și este pe cale să realizeze o nouă mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Gigi Becali, Radaslavescu va juca la Farul Constanța în noul sezon, având în vedere că nu a reușit să se impună la FCSB.

După Eduard Radaslavescu, Gică Hagi mai dă o lovitură la Farul!

După acordul cu patronul campioanei, Gică Hagi este aproape să îl transfere pe Victor Dican la Farul.

Dican a fost căpitanul celor de la FC Botoșani în sezonul trecut. Valeriu Iftime a anunțat că mutarea este aproape de a se materializa și că, în schimbul jucătorului, Gică Hagi îi va oferi unul sau doi fotbaliști.

”Se lucrează la perfectarea acestui transfer. El mai are un an de contract la noi, dar aș vrea să-i dau drumul. Dican își dorește mult lucrul acesta.

Reclamă
Reclamă 4

Îl vor cei de la Farul și acum vorbim despre un transfer rezonabil pentru ambele părți. Sper ca astăzi sau mâine să se încheie totul.

În principiu, Dican va fi la Farul din sezonul viitor. Discutăm despre anumiți jucători la schimb, nu știu dacă va fi vorba și despre bani. Cu siguranță, vom avea și noi beneficii după acest transfer. Un jucător sau doi la schimb, da”, a declarat Valeriu Iftime, citat de sportpesurse.ro.

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul. Patronul FCSB-ului declara anterior că vrea să îl împrumute pe Radaslavescu la o echipă.

Reclamă

Jucătorul de 19 ani a acceptat să plece de la FCSB după ce Gigi Becali l-a criticat. Botoşani şi Farul au vrut anterior să îl împrumute pe Radaslavescu, dar acesta a refuzat.

„Când iei 5,25 milioane într-o zi nu te mai supără nimeni. E semnat (n.r.: Florinel Coman la Al-Gharafa).

Nu putem să ne batem joc de bani. Uite, Radaslavescu, am dat pe el 850.000 de euro și i l-am dat gratis azi lui Gică. I l-am dat lui, dacă-l dă mai departe, iau jumătate (n.r.: din suma de transfer)”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:20

FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv

22:17

„Mai avem o pistă” Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat: „Atunci îl luăm”

22:03

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Ce l-a deranjat pe milionar: „Gata, la revedere”

21:24

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari! Gestul superb al galeriei roş-albaştrilor, la meciul de adio al italianului

21:16

Surpriză uriaşă în preliminariile Champions League! Campioana din Andorra, calificare miraculoasă la loviturile de departajare

21:02

O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Un jucător important al oltenilor, cedat la o altă echipă din Liga 1!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și