Închide meniul

Mircea Rednic, două lovituri „dintr-un foc” la UTA! Un fost jucător de la Dinamo, sub comanda „Puriului”

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 19:29

Reclamă
Mircea Rednic, două lovituri dintr-un foc” la UTA! Un fost jucător de la Dinamo, sub comanda Puriului”

Mircea Rednic, două lovituri „dintr-un foc” la UTA!

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / Captură Facebook

Mircea Rednic a dat două lovituri „dintr-un foc” la UTA! Jucătorii Valentin Borcea şi Raoul Cristea au semnat contracte cu echipa de fotbal UTA Arad, a anunţat, marţi, clubul pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambii jucători şi-au dat acordul pentru contracte valabile pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune.

Mircea Rednic, două lovituri „dintr-un foc” la UTA!

Valentin Borcea este un jucător care s-a născut pe 6 iulie 2002. A crescut la academia celor de la Dinamo Bucureşti, club de care a aparţinut până în vara acestui an. Noul mijlocaş al echipei UTA poate evolua atât în centrul liniei de mijloc, cât şi pe cele două benzi. Borcea va îmbrăca tricoul cu numărul 18, notează agerpres.ro.

Raoul Cristea s-a născut pe 4 septembrie 2002 şi a evoluat în carieră pentru Ocna Dej, Metaloglobus, Concordia Chiajna şi SCM Zalău. Jucătorul care va purta numărul 27 pe tricou poate evolua atât în cele două benzi în linia de atac, cât şi vârf.

UTA i-a mai transferat în această vară pe mijlocaşul belgian Benjamin van Durmen (FCU Craiova), pe fundaşul Cornel Râpă (KS Cracovia), pe atacantul Andrei Dumiter (FC Voluntari), pe portarul Robert Popa (FCU Craiova), pe mijlocaşul israelian Loai Halaf (Maccabi Bnei Reineh), pe portarul nord-macedonean Dejan Iliev (FK Sarajevo), pe mijlocaşul lateral Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova) şi pe mijlocaşul lateral Valentin Costache (Apollon Limassol).

Reclamă
Reclamă 4

UTA va debuta în noul sezon al Ligii 1 pe 13 iulie, acasă cu Rapid (19:15).

Unde a ajuns să joace Adrian Petre, după ce Mircea Rednic a renunțat la serviciile sale

Iată unde a ajuns să joace Adrian Petre, a cărui carieră a fost în cădere libră în ultimii ani! Atacantul pe care Gigi Becali plătea 800.000 de euro, în 2020, pentru a-l transfera la FCSB, trece prin momente extrem de dificile.

Adrian Petre spera să joace în noul sezon pentru UTA, în Liga 1. Mircea Rednic îl luase în cantonamentul din Slovenia, dar nu a fost mulţumit şi a renunţat la vârful în vârstă de 26 de ani.

Reclamă

Fotbalistul care are 5 goluri în 13 selecţii la naţionala României U21 va continua în România. Potrivit liga2.prosport.ro, Petre a semnat cu Concordia Chiajna un contract valabil până în vara anului viitor. În cazul în care ilfovenii promovează, înţelegerea se prelungeşte automat.

Adrian Petre a şi debutat cu gol la noua sa echipa. Concordia Chiajna a remizat cu Unirea Slobozia Slobozia într-un amical, scor 2-2. Reuşitele „verzilor” au purtat semnătura lui Adrian Petre şi Adrian Bălan.

Atacantul de 26 de ani a jucat sezonul trecut la Hermannstadt. A prins doar 24 de minute, până să plece la CS Tunari. A marcat un gol în 6 partide. De numai trei ori a fost titular. Cota lui de piaţă a ajuns la 100.000 de euro.

Cea mai bună perioadă a carierei lui Adrian Petre a fost în Danemarca, la Esbjerg, echipă pentru care a înscris 29 de goluri şi a oferit 6 assist-uri în 82 de meciuri oficiale.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:16

Mihai Rotaru surprinde! Cine este „cel mai bun jucător din România”: „Am fost nedrepţi cu el!”

16:43

Transfer picat la Rapid! „Tricolorul” nu va mai ajunge în Giuleşti! Anunţul lui Giovanni Becali

16:10

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

16:01

Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani! Cum se simte atacantul kosovar

15:45

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Ungariei e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Spectacol la Hungaroring

15:29

„E grav” Marius Şumudică îl atenţionează pe Neil Lennon, după gestul făcut către fanii Rapidului: „Nimeni nu te iartă”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și