Închide meniul
Foto

Unde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

Publicat: 8 iulie 2024, 12:10

Reclamă
Unde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

Unde a ajuns să joace Adrian Petre

Adrian Petre, în perioada în care juca la Farul / Hepta

Iată unde a ajuns să joace Adrian Petre, a cărui carieră a fost în cădere libră în ultimii ani! Atacantul pe care Gigi Becali plătea 800.000 de euro, în 2020, pentru a-l transfera la FCSB, trece prin momente extrem de dificile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Petre spera să joace în noul sezon pentru UTA, în Liga 1. Mircea Rednic îl luase în cantonamentul din Slovenia, dar nu a fost mulţumit şi a renunţat la vârful în vârstă de 26 de ani.

Unde a ajuns să joace Adrian Petre. Echipa cu care a semnat

Fotbalistul care are 5 goluri în 13 selecţii la naţionala României U21 va continua în România. Potrivit liga2.prosport.ro, Petre a semnat cu Concordia Chiajna un contract valabil până în vara anului viitor. În cazul în care ilfovenii promovează, înţelegerea se prelungeşte automat.

Adrian Petre a şi debutat cu gol la noua sa echipa. Concordia Chiajna a remizat cu Unirea Slobozia Slobozia într-un amical, scor 2-2. Reuşitele „verzilor” au purtat semnătura lui Adrian Petre şi Adrian Bălan.

Atacantul de 26 de ani a jucat sezonul trecut la Hermannstadt. A prins doar 24 de minute, până să plece la CS Tunari. A marcat un gol în 6 partide. De numai trei ori a fost titular. Cota lui de piaţă a ajuns la 100.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

Cea mai bună perioadă a carierei lui Adrian Petre a fost în Danemarca, la Esbjerg, echipă pentru care a înscris 29 de goluri şi a oferit 6 assist-uri în 82 de meciuri oficiale.

Adrian Petre, părăsit de iubita care a câştigat Miss Universe 2020

2023 a fost un an de coşmar pentru Adrian Petre. El a fost părăsit de iubita sa, care a câştigat Miss Universe 2020. După o relaţie de lungă durată, frumoasa Bianca Tirsin a decis să-l părăsească pe fostul atacant de la FCSB. Cei doi aveau împreună mai multe afaceri în Arad, locul în care s-a născut Petre.

Bianca Tirsin, în vârstă de 24 de ani, a decis să pună punct relaţiei cu fostul vârf al naţionalei de tineret a României.

Reclamă

Cei doi au pus punct astfel unei relaţii de şapte ani, timp în care au început şi o afacere împreună. Mai exact, în 2021, când Adrian Petre a revenit la UTA, cei doi au deschis o pizzerie în Arad. Adrian Petre era extrem de entuziasmat atunci când proiectul a fost lansat.

Aceasta este pizza mea magnifică, sper să fie comandată foarte mult. E ușoară, e bună și seara. Cei din Italia, când am jucat la Cosenza, consumau foarte multă pizza. Când se va apela la mine pentru a aduce pizza în vestiar, cu cea mai mare plăcere o să o aduc. Ne place să ne strângem după meciuri, după antrenamente câteodată să mâncăm o pizza”, declara la acel moment, Adrian Petre.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:52

Horaţiu Moldovan, premiat de italieni după doar trei meciuri la Sassuolo: „Buffon de România!”

14:46

Mihai Stoica, detalii despre transferul pregătit de FCSB! Suma oferită de Gigi Becali

14:20

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele probabile

14:04

VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

13:31

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21! Octavian Popescu, pe listă

13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și