Închide meniul

Darius Olaru, hattrick în Virtus – FCSB! A avut nevoie de doar 37 de minute pentru a face spectacol în San Marino

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 22:48

Reclamă
Darius Olaru, hattrick în Virtus – FCSB! A avut nevoie de doar 37 de minute pentru a face spectacol în San Marino

Darius Olaru, hattrick în Virtus - FCSB!

Profimedia

Darius Olaru a reușit un hattrick în Virtus – FCSB! Căpitanul echipei lui Gigi Becali a uimit pe toată lumea în prima repriză a partidei din San Marino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început excelent partida cu echipa care a câștigat titlul în San Marino. Chiar Darius Olaru a început spectacolul, în minutul 6, din lovitură de la 11 metri.

Darius Olaru, hattrick în Virtus – FCSB!

Tot căpitanul roș-albaștrilor a înscris și 11 minute mai târziu, cu un șut care l-a lăsat cu gura căscată pe Passaniti, portarul celor de la Virtus.

La momentul respectiv, Darius Olaru a șutat din afara careului. Balonul s-a oprit în plasă după ce a atins bara.

În minutul 23, Olaru a centrat mingea în careul celor de la Virtus, iar Daniel Popa l-a păcălit pe portar și a marcat. Același Popa a înscris și în minutul 27.

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru a reușit hattrick-ul în minutul 37, iar scorul a devenit de 5-0. Astfel, se poate spune că echipa lui Gigi Becali a avut o primă repriză de vis în deplasarea din San Marino.

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi ştie cum FCSB poate produce surpriza în Champions League

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi ştie cum FCSB poate produce surpriza în Champions League şi o poate elimina pe Maccabi Tel Aviv, din turul secund preliminar. MM susţine că în partida tur, roş-albaştrii trebuie să-şi domine fizic adversarul.

„Aveam multe echipe mai slabe decât Maccabi de care puteam să dăm. Era Helsinki, era Apoel. Sunt 8 titulari de la meciul cu Olympiakos de la Pireu, când i-au bătut cu 4-1. Am văzut meciul, voiam să știu la ce nivel sunt. Opt titulari sunt și acum.

Reclamă

L-au pierdut pe Sahar care juca, pe Milson care nu știi dacă vine sau nu. Mai sunt Revivo și Turgeman, dar acolo chiar au. Forța lor este Zahavi, Peretz, Biton. Zahavi are 37 de ani, dar e bun de tot. Și la echipa națională ne-a dat gol. Milson nu vrea să mai vină, dar ei nu-l lasă să plece. Atenție, Maccabi dă salarii de peste un milion!

Preluăm statutul de cap de serie dacă îi scoatem. Ăsta e marele avantaj, că până la meciul cu noi ei nu joacă niciun meci oficial. Am tot sperat că schimbă sistemul, că a jucat cu 5 pe fund, dar nu l-a schimbat. Au calitate. Returul va fi în Ungaria.

Mă gândesc că, în Ghencea, fizic să-i dominăm, că au jucători foarte buni. Valoare au, dar dacă putem să îi depășim fizic evident, putem să tranșăm din tur, mă gândesc”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:27

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

0:19

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:36 19 iul.

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:31 19 iul.

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor 6 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri
Citește și