Închide meniul

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi ştie cum FCSB poate produce surpriza în Champions League: „În Ghencea să facem asta!”

Viviana Moraru Publicat: 9 iulie 2024, 8:16

Reclamă
Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi ştie cum FCSB poate produce surpriza în Champions League: „În Ghencea să facem asta!

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi ştie cum FCSB poate produce surpriza în Champions League

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi ştie cum FCSB poate produce surpriza în Champions League şi o poate elimina pe Maccabi Tel Aviv, din turul secund preliminar. MM susţine că în partida tur, roş-albaştrii trebuie să-şi domine fizic adversarul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la duelul cu Maccabi Tel Aviv, FCSB se va duela, în primul tur preliminar din Champions League, cu Virtus. Partida tur se va disputa astăzi, în San Marino, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi ştie cum FCSB poate produce surpriza în Champions League

Mihai Stoica a transmis că FCSB a avut ghinion, la tragerea la sorţi a turului secund preliminar din Champions League, dat fiind faptul că a întâlnit un adversar puternic. Acesta a dezvăluit că a văzut deja mai multe partide ale campioanei din Israel şi a subliniat salariile uriaşe pe care israelienii le oferă.

De asemenea, MM susţine că în cazul în care o va elimina pe Maccabi Tel Aviv, FCSB va deveni cap de serie în turul al treilea preliminar. Acesta consideră că roş-albaştrii trebuie să domine la capitoul fizic, în partida tur, pentru a avea şanse în returul care se va disputa în Ungaria.

„Aveam multe echipe mai slabe decât Maccabi de care puteam să dăm. Era Helsinki, era Apoel. Sunt 8 titulari de la meciul cu Olympiakos de la Pireu, când i-au bătut cu 4-1. Am văzut meciul, voiam să știu la ce nivel sunt. Opt titulari sunt și acum.

Reclamă
Reclamă 4

L-au pierdut pe Sahar care juca, pe Milson care nu știi dacă vine sau nu. Mai sunt Revivo și Turgeman, dar acolo chiar au. Forța lor este Zahavi, Peretz, Biton. Zahavi are 37 de ani, dar e bun de tot. Și la echipa națională ne-a dat gol. Milson nu vrea să mai vină, dar ei nu-l lasă să plece. Atenție, Maccabi dă salarii de peste un milion!

Preluăm statutul de cap de serie dacă îi scoatem. Ăsta e marele avantaj, că până la meciul cu noi ei nu joacă niciun meci oficial. Am tot sperat că schimbă sistemul, că a jucat cu 5 pe fund, dar nu l-a schimbat. Au calitate. Returul va fi în Ungaria.

Mă gândesc că, în Ghencea, fizic să-i dominăm, că au jucători foarte buni. Valoare au, dar dacă putem să îi depășim fizic evident, putem să tranșăm din tur, mă gândesc”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus. Prima problemă este că viitoarea adversară din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor le este necunoscută celor de la FCSB.

A doua problemă este legată de deplasarea în San Marino. „MM” Stoica a transmis că o cursă charter ar costa 111.000 de euro, aşa că FCSB va alege o altă variantă pentru a ajunge în San Marino.

”Nu ştim absolut nimic despre ei (n.r. Virtus). Nu ai ce să ştii. Nu există nimic, pe nicio platformă. Ştim că joacă în verde-negru şi, probabil, va juca Piovaccari. Nu îi găseşti, nu există. Sunt amatori.

Oamenii sunt amatori, îţi dai seama. (n.r. Deplasarea creează dificultăţi?) Creează dificultăţi, pentru că sunt extrem de scumpe charterele. Charterul cu care mergem de regulă este 111.000 de euro până la Rimini, adică la doi paşi. Vom merge cu un avion care face mai mult până acolo. Asta e situaţia”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:27

LIVE TEXTFCSB – Virtus 0-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

20:13

Rafael Nadal l-a învins pe fiul lui Bjorn Borg la Bastad! Revenire cu victorie pentru spaniol în circuitul ATP

19:49

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

19:02

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

18:43

FCSB are un singur jucător în echipa primei etape din Liga 1! Cine a fost desemnat antrenorul rundei

18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și