Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit singurul lucru de care s-a temut în Virtus – FCSB: „Nu aveţi voie”. Avertisment pentru jucători

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2024, 9:12

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit singurul lucru de care s-a temut în Virtus – FCSB: „Nu aveţi voie. Avertisment pentru jucători

Mihai Stoica a răbufnit, după startul ratat al FCSB-ului în Liga 1

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit singurul lucru de care s-a temut în Virtus – FCSB. Campioana României s-a impus cu 7-1 în primul meci din turul 1 preliminar UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Elias Charalambous nu a avut emoţii în San Marino, pe terenul celor de la Virtus. În ciuda deplasării extrem de facile, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, nu a fost lipsit de griji.

Mihai Stoica a dezvăluit singurul lucru de care s-a temut în Virtus – FCSB: „Nu aveţi voie”. Avertisment pentru jucători

Înaintea meciului, el i-a avertizat pe jucători să aibă mare grijă la cartonaşe, în condiţiile în care FCSB are un drum lung în preliminarii şi jucătorii sunt suspendaţi la patru avertismente.

Mai mult, el le-a transmis jucătorilor că trebuie să joace serios, chiar dacă adversarul este modest, pentru că în lotul celor de la FCSB concurenţa este foarte mare. În cazul în care jucătorii nu tratează serios partidele, indiferent de numele adversarului, îşi vor pierde locul în echipă:

„M-am temut de un singur lucru. De cartonașe! Sunt patru turi preliminare, cu tot cu play-off, iar la trei galbene se stă. Și le-am spus ‘Bă, cartonașe nu aveți voie!’ Știam că nu vom avea probleme. Sunt jucători amatori. Dar important e că astăzi au jucat serios. Pentru că se poate întâmpla să vezi că adversarul este modest și ajungi să te faci de râs. Au fost cazuri, dar ai noștri au fost pe ei.

Reclamă
Reclamă 4

Mai e o chestie la noi. E o mare concurență pe posturi. Trebuie să joci serios, că dacă nu joci serios, imediat sari. Au fost serioși. Nu avem de reproșat nimănui din niciun punct de vedere. Sâmbătă jucăm meciul cu U Cluj, primul cu un adversar mai serios ca să zic așa”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Gigi Becali a spus cine e „cel mai bun fotbalist din România”

Gigi Becali a spus cine e „cel mai bun fotbalist din România” după Virtus – FCSB 1-7. Chiar dacă Marius Ştefănescu nu a jucat cu Virtus, Gigi Becali l-a elogiat.

Gigi Becali a transmis că regretă că nu i-a pus o clauză mai mare de 10 milioane de euro lui Marius Ştefănescu. A precizat că a luat în calcul vârsta lui atunci când a decis clauza de reziliere.

Reclamă

”Îmi pare rău acum de Ștefănescu, i-am pus clauză de doar 10 milioane. Părerea mea, cel mai bun fotbalist din România e Ștefănescu. N-a fost la EURO că nu știe selecționerul fotbal. Glumesc, îți dai seama. Nu a ajuns că așa a văzut selecționerul”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

”Cheamă-l la palat, mai pune ceva peste și mărește clauza”, i-a transmis Ilie Dumitrescu.

”Lasă, să dea 10. Dacă nu avea 25 de ani, îi puneam clauză mai mare. Joacă un an, face 26 de ani, 27, sunt buni 10 milioane”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

17:55

Matthew Ebden a făcut spectacol în meciul cu Novak Djokovic la Jocurile Olimpice 2024! Australianul a stârnit hohote de râs

17:44

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Belgiei sunt acum pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Max Verstappen, cel mai rapid pilot în Q2

17:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

17:25

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și