Închide meniul

Ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid! Decizia luată de superstarul francez: „Din respect..”

Alex Ioniță Publicat: 10 iulie 2024, 16:58

Reclamă
Ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid! Decizia luată de superstarul francez: „Din respect..

Ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid!

Sursă: Twitter / Fabrizio Romano

Iată ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid! Oficialii grupării de pe Santiago Bernabeu au anunțat decizia luată de campionul mondial din 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe va fi prezentat cu mare fast la Real Madrid pe data de 16 iulie. Totuși, oficialii clubului au anunțat deja numărul de pe tricoul francezului.

Ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid!

Potrivit unei postări pe rețelele de socializare, care a fost preluată și de jurnalistul celebru Fabrizio Romano, Kylian Mbappe va purta tricoul cu numărul 9 la Real Madrid.

Inițial, au apărut informații conform cărora superstarul a cerut tricoul cu numărul 10, de la Luka Modric. Totuși, jurnalistul menționat anterior a dezvăluit că Mbappe nu și-a dorit niciodată numărul purtat de legendarul jucător croat.

Reclamă
Reclamă 4

„Kylian Mbappe va purta numărul 9, așa cum era de așteptat. Mbappe nu a cerut niciodată tricoul cu numărul 10, din respect pentru Luka Modric.

Real Madrid a confirmat și că Fede Valverde va deveni noul număr 8, după retragerea lui Toni Kroos”, a fost mesajul transmis de Fabrizio Romano, pe rețelele de socializare.

Răsturnare de situaţie | Jucătorul care poate câştiga Balonul de Aur, după ce Kylian Mbappe a fost eliminat de la EURO 2024

A avut loc o răsturnare de situaţie şi spaniolii au dezvăluit cine este jucătorul care poate câştiga Balonul de Aur, după ce Kylian Mbappe a fost eliminat, alături de Franţa, din semifinalele EURO 2024. Presa iberică notează faptul că Lamine Yamal, la aproape 17 ani, are şanse să cucerească trofeul mult râvnit.

Reclamă

Lamine Yamal a doborât toate recordurile la EURO 2024. Acesta a marcat un gol fabulos în duelul cu Franţa, duel câştigat de Spania cu 2-1.

Conform Mundo Deportivo, Lamine Yamal ar putea fi luat în calcul pentru trofeul Balonului de Aur. Tânărul star al naţionalei Spaniei mai are nevoie de un meci solid în finala EURO 2024, şi de asemenea, va avea nevoie şi să devină campion european cu naţionala sa.

Spaniolii notează că în acest caz, Lamine Yamal ar deveni un contracandidat pentru Jude Bellingham. În „cărţi” era şi Kylian Mbappe, însă eliminarea Franţei de la EURO 2024 îl poate costa scump pe starul lui Real Madrid.

Înainte de EURO 2024 şi Copa America, Vinicius era favorit să cucerească Balonul de Aur, după sezonul de vis de la Real Madrid. Brazilia a fost eliminată însă prematur de la Copa America, încă din sferturi.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Starul francez a semnat contractul

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale
Citește și