Închide meniul

„Alibec și Budescu, pistol cu apă” Cât de greu i-a fost lui Marius Șumudică să lucreze cu Denis Drăguș! „Șumi”, mesaj sincer

Alex Ioniță Publicat: 10 iulie 2024, 20:43

Reclamă
„Alibec și Budescu, pistol cu apă Cât de greu i-a fost lui Marius Șumudică să lucreze cu Denis Drăguș! „Șumi, mesaj sincer

Cât de greu i-a fost lui Marius Șumudică să lucreze cu Denis Drăguș

Marius Șumudică, la nunta lui Denis Drăguș / Captură Antena Sport.

Iată cât de greu i-a fost lui Marius Șumudică să lucreze cu Denis Drăguș. Fostul antrenor de la Gaziantep nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre fostul său atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică este nașul de cununie al lui Denis Drăguș, la nunta cu superba Vanessa. Jucătorul i-a rămas recunoscător lui „Șumi” pentru faptul că l-a adus la Gaziantep, lucru care i-a permis să atingă o formă de invidiat și să se transfere la Trabzonspor.

Cât de greu i-a fost lui Marius Șumudică să lucreze cu Denis Drăguș

Chiar dacă a dezvăluit că Denis Drăguș este ca o parte a familiei sale, Marius Șumudică nu s-a ascuns și a spus că i-a fost dificil să lucreze cu atacantul. Fostul antrenor de la Gaziantep a transmis și cum a reușit să îl convingă pe acesta să vină de la Standard Liege la Gaziantep.

„Mi-a fost foarte greu să lucrez cu el. Alibec și Budescu au fost pistol cu apă pe lângă el. Am reușit să scot de la el maximum.

Are o personalitate diferită, îi intri greu la suflet. Îi spuneam astăzi ceva și mâine făcea altceva. Chiar dacă intram în conflict cu alți jucători, făceam orice sacrificiu pentru el. Îl iubesc.

Reclamă
Reclamă 4

La mine și 5 meciuri dacă joci slab, în al 6-lea tot pe tine te joc. Asta i-am spus și l-am convins să vină la Gaziantep”, a spus Marius Șumudică

Denis Drăguș nu și-a ascuns emoțiile în ziua nunții

Înainte de startul petrecerii, Denis Drăguș a dezvăluit că această vară este „cea mai frumoasă din viața sa”. Acesta a vorbit și despre colegii de la echipa națională care au răspuns invitației, dar și despre selecționerul echipei naționale.

„Am emoții penru că e un moment special pe care nu îl trăiești în fiecare zi. Mă bucur că s-a întâmplat și că am făcut pas. Alături de ceea ce s-a întâmplat în vara asta, e cel mai frumos moment. E cea mai frumoasă vară din viața mea. E un sentiment unic, greu de descris.

Reclamă

Eu speram să schimb data nunții (n.r. râde). De accea nu am pregătit nimic, după meciul cu Olanda am început să ne pregătim. Nu am vrut să ne gândim la asta, ne-am gândit că o să mergem mai departe. Eu mai îmi doresc copii, îmi doresc și un băiat. Îmi doresc să fim cât mai mulți și sănătoși.

Am avut două perechi de nași. Cu Șumi am o relație specială, și el m-a ajutat foarte mult. Îi mulțumesc că e alături de mine.

Vom vedea cine e în formă azi. Vom da note după (n.r. râde). Mă bucur că îi am pe colegi alături, mai ales că a fost foarte din scurt. Mă bucur să am alături de mine oameni speciali. Au venit toți la care mă așteptam, nu m-a surprins nimeni. Sper să avem o seară frumoasă.

(n.r. Edi Iordănescu nu este aici) Din păcate, sau din fericire, selecționerul are nevoie de puțin timp pentru vacanță. Poate pentru unii a fost dificil să ajungă, a fost foarte din scurt. Fiecare are nevoie de o pauză”, a spus Denis Drăguș.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale
Citește și