Închide meniul

FCSB, cu gândul la meciul cu Maccabi Tel Aviv. Mihai Stoica a dezvăluit cum pregătește campioana „dubla” din preliminariile Ligii

Alex Ioniță Publicat: 10 iulie 2024, 22:11

Reclamă
FCSB, cu gândul la meciul cu Maccabi Tel Aviv. Mihai Stoica a dezvăluit cum pregătește campioana „dubla din preliminariile Ligii

FCSB, cu gândul la meciul cu Maccabi Tel Aviv

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

FCSB este deja cu gândul la meciul cu Maccabi Tel Aviv. Roș-albaștrii au învins-o pe Virtus în prima manșă a „dublei” din turul 1 preliminar al Ligii cu scorul de 7-1, astfel că sunt ca și calificați în turul 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea fază a preliminariilor, FCSB o va avea ca adversar pe Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel. Mihai Stoica a dezvăluit deja că staff-ul echipei lui Gigi Becali se pregătește pentru „dubla” cu israelienii.

FCSB, cu gândul la meciul cu Maccabi Tel Aviv

Președintele consiliului de administrație de la FCSB a dezvăluit că Elias Charalambous și Mihai Pintilii se vor deplasa luni la Tel Aviv, pentru a o urmări pe Maccabi, la meciul din Supercupa Israelului.

„MM” este de părere că antrenorii campioanei își pot face o opinie mai bună legată de adversari, dacă le vor urmări un meci direct din tribune.

„A fost foarte ciudat terenul, dar bun, părea sintetic, mochetă. Nu poate fi revelant în nicio privinţă meciul ăsta. Aş vrea eu să-l ia ca reper cei de la Maccabi. N-ar mai veni la meci dacă l-ar lua ca reper. Atât pentru noi, cât şi pentru ei este cea mai importantă dublă a sezonului. O să meargă Elias şi Pintilii să vadă meciul luni la Tel Aviv (n.r. Supercupa Israelului).

Reclamă
Reclamă

E altceva când îi vezi direct de acolo faţă de cum îi vezi pe Wyscout la meciuri amicale. Noi trebuie să concretizăm avantajul pe care ni l-au dat sorţii la modul ăsta, că n-au avut meci până acum şi au schimbat şi antrenorul”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Basarab Panduru a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1

Basarab Panduru a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1. Fostul internaţional e de părere că FCSB şi CFR Cluj se vor lupta pentru supremaţie.

Totuşi, Panduru a precizat că FCSB are un avantaj şi crede că, până la urmă, tot echipa lui Gigi Becali se va impune.

Reclamă

„FCSB primul loc. CFR-ul pe doi mai mult pentru că a venit Petrescu, au pierdut şi ei jucători, nu prea ştim cine a venit, Otele este o pierdere, 18 goluri, nu mai spun şi de Muhar cu zece goluri, au mai dat şi pase, acolo nu prea poţi să le pui, dar pentru că e Petrescu acolo şi pentru că a câştigat campionate.

Nu ştiu pe 3 cine ar putea să fie, Craiova, Rapid, cam tot echipele astea, nu prea ştii nimic de Farul”, a spus Basarab Panduru, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și