Închide meniul
Foto

Incident şocant pe terenul de fotbal! Un jucător a fost împuşcat, sub privirile oripilate ale colegilor săi de echipă!

Publicat: 11 iulie 2024, 15:07

Reclamă
Incident şocant pe terenul de fotbal! Un jucător a fost împuşcat, sub privirile oripilate ale colegilor săi de echipă!

Un jucător a fost împuşcat, sub privirile oripilate ale colegilor săi de echipă!

Momentul în care fotbalistul a fost împuşcat / X

Un jucător a fost împuşcat chiar pe teren, sub privirile oripilate ale colegilor săi de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul şocant a avut loc după fluierul de final al partidei Gremio Anapolis – Centro Oeste, din a doua ligă braziliană de fotbal.

Incident şocant pe terenul de fotbal! Un jucător a fost împuşcat, sub privirile oripilate ale colegilor săi de echipă!

Un polițist militar a tras asupra portarului gazdelor. Împuşcat cu un glonţ de cauciuc, portarul lui Gremio Anapolis a fost transportat de urgenţă la spital.

Incidentul a avut loc după un conflict între jucătorii celor două echipe. Poliţiştii au intervenit pentru a stinge scandalul, dar unul dintre aceştia a folosit arma din dotare spre stupoarea tuturor celor prezenţi.

Gremio Anapolis condamnă public scena regretabilă, ridicolă și revoltătoare petrecută miercuri seară pe Jonas Duarte Stadium. O faptă oribilă, incredibilă și criminală comisă de cineva care ar trebui să prețuiască siguranța și integritatea oamenilor de la stadion.

Reclamă
Reclamă 4

Ziua de 10 iulie va fi marcată de un eveniment violent, murdar și oribil împotriva unui jucător al nostru, pe care nu îl vom uita niciodată. Informăm că vom lua măsurile potrivite pentru a se asigura că persoana responsabilă e pedepsită și că se face dreptate”, a transmis Gremio Anapolis, pe Instagram.

Conflict şi după meciul Uruguay – Columbia 0-1, din semifinalele Copei America! Darwin Nunez s-a luat la bătaie cu fanii columbieni

A fost haos şi după meciul Uruguay – Columbia 0-1, din semifinalele Copei America. Darwin Nunez s-a luat la bătaie cu fanii columbieni.

Mai mulţi jucători ai naţionalei Uruguayului au mers şi ei în tribune, alături de Nunez, pentru a se bate cu fanii columbieni.

Reclamă

Finala Copa America se va disputa luni, 15 iulie, de la ora 03:00 (n.r.: ora României), pe stadionul Hard Rock din Miami. Columbia va da piept cu Argentina lui Leo Messi.

Jefferson Larma a marcat singurul gol al meciului, în minutul 39. Columbienii au jucat în repriza a doua în 10 oameni. Daniel Munoz a fost eliminat în minutul 45+1, după ce a primit al doilea galben.

Argentina îşi aştepta adversara din finala după ce a învins Canada cu 2-0

Argentina îşi aştepta adversara din finală după ce a învins Canada cu 2-0. Pe MetLife Stadium din New Jersey, stadion care va găzdui meciuri şi la Cupa Mondială din 2026, Julian Alvarez şi Lionel Messi au marcat cele două goluri care au trimis „pumele” în ultimul act.

Canada a fost surpriza plăcută de la Copa America din acest an. Jucătorii lui Jesse Marchs nu au putut face însă faţă experienţei campioanei mondiale.

Julian Alvarez a deschis scorul în minutul 22. El a fost lansat perfect de Rodrygo de Paul. În minutul 51, Lionel Messi a majorat diferenţa. A înscris ca un veritabil centru de la hochei pe gheaţă, după ce a deviat şutul lui Enzo Fernandez.

Messi a avut emoţii în minutul 88, atunci când a fost lovit de un adversar, dar a reuşit să încheie pe teren meciul. În minutul 89 a avut loc şi cea mai importantă ocazie a canadienilor, dar Martinez a apărat spectaculos şutul lui Tani Oluwaseyi.

La finalul partidei, atunci când jucătorii argentinieni au mers să îşi salute fanii, Lionel Messi a fost surprins de camerele TV emoţionat. Acesta a fost golul cu numărul 109 la echipa naţională pentru starul lui Inter Miami.

Argentina caută să câştige Copa America pentru a doua oară la rând. În finala de la Miami, echipa lui Scaloni va juca împotriva Columbiei.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE TEXTFCSB – Virtus 2-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Băluţă şi Edjouma, primele goluri ale sezonului

20:13

Rafael Nadal l-a învins pe fiul lui Bjorn Borg la Bastad! Revenire cu victorie pentru spaniol în circuitul ATP

19:49

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

19:02

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

18:43

FCSB are un singur jucător în echipa primei etape din Liga 1! Cine a fost desemnat antrenorul rundei

18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și