Închide meniul

Argentina s-a calificat în finala Copa America 2024! Lionel Messi, emoţionat după victoria categorică în faţa Canadei

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2024, 8:46

Reclamă
Argentina s-a calificat în finala Copa America 2024! Lionel Messi, emoţionat după victoria categorică în faţa Canadei

Argentina s-a calificat în finala Copa America 2024! Lionel Messi, emoţionat după victoria categorică în faţa Canadei

Lionel Messi, după ce a marcat în semifinala Argentina - Canada, de la Copa America / Profimedia

Argentina s-a calificat în finala Copa America 2024, după succesul cu 2-0 în faţa Canadei. Pe MetLife Stadium din New Jersey, stadion care va găzdui meciuri şi la Cupa Mondială din 2026, Julian Alvarez şi Lionel Messi au marcat cele două goluri care au trimis „pumele” în ultimul act.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala va avea loc la Miami, iar Argentina va juca împotriva câştigătoarei dintre Uruguay şi Columbia.

Argentina s-a calificat în finala Copa America 2024! Lionel Messi, emoţionat după victoria categorică în faţa Canadei

Canada a fost surpriza plăcută de la Copa America din acest an, dar jucătorii lui Jesse Marchs nu au putut face faţă experienţei campioanei mondiale.

Julian Alvarez a deschis scorul în minutul 22, după ce a fost lansat perfect de Rodrygo de Paul. În minutul 51, Lionel Messi a majorat diferenţa şi a înscris ca un veritabil centru de la hochei pe gheaţă, după ce a deviat şutul lui Enzo Fernandez.

Messi a avut emoţii în minutul 88, atunci când a fost lovit de un adversar, dar a reuşit să încheie pe teren meciul. În minutul 89 a avut loc şi cea mai importantă ocazie a canadienilor, dar Martinez a apărat spectaculos şutul lui Tani Oluwaseyi.

Reclamă
Reclamă 4

La finalul partidei, atunci când jucătorii argentinieni au mers să îşi salute fanii, Lionel Messi a fost surprins de camerele TV emoţionat. Acesta a fost golul cu numărul 109 la echipa naţională pentru starul lui Inter Miami.

Argentina caută să câştige Copa America pentru a doua oară la rând. În finala de la Miami, echipa lui Scaloni va juca împotriva câştigătoarei dintre Columbia şi Uruguay.

Reclamă

Lionel Messi, fotografie de colecţie cu Lamine Yamal

A fost postată o fotografie de colecţie cu Lionel Messi şi Lamine Yamal. Puştiul-minune al Spaniei nu avea nici măcar un an atunci când a fost realizată fotografia.

Lamine Yamal a scris istorie la EURO 2024, fiind cel mai tânăr jucător care a marcat la un turneu final european.

Cunoscutul jurnalist, Fabrizio Romano, a fost cel care a postat fotografie cu Lionel Messi şi Lamine Yamal. Aceasta a fost efectuată în urmă cu 17 ani, iar internaţionalul român nu împlinise nici măcar un an.

La momentul respectiv, părinţii lui Lamine Yamal au avut şansa să efectueze o şedinţă foto cu Lionel Messi, cel care pe vremea respectivă evolua la Barcelona.

„Lamine nu avea nici măcar 1 an când familia sa a avut șansa de a filma cu Leo Messi pentru un calendar caritabil. Restul e istorie”, notează Fabrizio Romano, pe contul său oficial de Instagram.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și