Închide meniul

Farul – Unirea Slobozia 0-1. Echipa lui Gică Hagi, debut dezastruos în noul sezon! Eşec în prima etapă cu o nou-promovată

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2024, 20:27

Reclamă
Farul – Unirea Slobozia 0-1. Echipa lui Gică Hagi, debut dezastruos în noul sezon! Eşec în prima etapă cu o nou-promovată

Farul - Unirea Slobozia 0-1. Echipa lui Gică Hagi, debut dezastruos în noul sezon! Eşec în prima etapă cu o nou-promovată

Adrian Mihalcea şi Gică Hagi / Hepta

Farul – Unirea Slobozia 0-1, duelul din prima etapă a Ligii 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Echipa lui Gică Hagi a deschis „balul” în noul sezon, dar a pierdut partida de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unirea Slobozia a obţinut prima victorie în Liga 1, chiar la meciul de debut pe prima scenă fotbalistică din România. Unicul gol a fost marcat de Purece, fostul jucător al celor de la Farul.

Farul – Unirea Slobozia 0-1 LIVE TEXT

Final de meci! Farul – Unirea Slobozia 0-1! Echipa lui Adrian Mihalcea a debutat cu victorie în Liga 1.

Min. 90+4: Lovitura de cap a lui Popescu s-a dus peste poartă.

Min. 90+2: Unirea Slobozia a avut şansa de a închide meciul de la Ovidiu, dar contraatacul lui Bărbuţ s-a încheiat cu un corner, după ce a preferat să paseze.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 90+1: Asediu la poarta Sloboziei! Şutul lui Dina Grameni a fost deviat şi s-a dus puţin peste poartă.

Min. 89: Bară Farul! Şutul lui Doicaru a lovit stâlpul porţii lui Rusu. Tot Doicaru a şutat câteva minute mai târziu, dar balonul a fost respins de portarul Unirii Slobozia.

Min. 84: Andrei Ciobanu a şutat de la marginea careului, dar Rusu a trimis mingea în corner.

Reclamă

Min. 56: O nouă ocazie pentru Farul Constanţa. Ionuţ Cojocaru a ratat din câţiva metri, după centrarea lui Andrei Ciobanu.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză.

Min. 32: Cea mai importantă ocazie a gazdelor a fost a lui Vînă, dar şutul acestui a fost respins de portaurl Rusu.

Min. 19: Farul – Unirea Slobozia 0-1! Purece l-a învins pe Buzbuchi cu un şut la colţul scurt.

Min. 4: Balonul a ajuns în poarta gazdelor, dar Horaţiu Feşnic a fluierat fault în atac.

Min. 1: A început primul meci al sezonului din Liga 1.

Update 17.30: Meciul se va disputa în condiţii grele. Sunt 36 de grade acum la Ovidiu!

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu, G. Marins, Cr. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – Cojocaru, Rivaldinho, Grigoryan
Rezerve: Ducan, Cercel, Duțu, Dănuleasa, Grosu, N. Popescu, Casap, Ciobanu, G. Iancu, Doicaru, Dican, Radaslavescu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Unirea Slobozia: D. Rusu – P. Medina, P. Antoche, D. Pospielov, C. Toma – A. Lopez, Ov. Perianu – S. Camara, F. Purece, C.Nkama – J. Gele
Rezerve: Krell, Șerbănică, Dorobanțu, I. Dinu, Lemnaru, Pacionel, Coadă, Barbuț, Aganovic, Vlăsceanu, Ilie
Antrenor: Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia, echipă antrenată de Adrian Mihalcea, a câştigat play-off-ul din Liga a 2-a, cu 60 de puncte, la o distanţă de opt puncte faţă de Corvinul, echipă care însă nu a avut drept de promovare.

Farul a încheiat sezonul trecut de Liga 1 pe locul patru, cu 36 de puncte, şi nu va evolua în competiţiile europene. Constănţenii s-au clasat la opt puncte distanţă de Universitatea Craiova.

Farul a efectuat cinci transferuri, în această vară. Mihai Bălaşa, Gabriel Iancu, Andrei Ciobanu, Răzvan Ducan, Eduard Radaslavescu şi Victor Dican au semnat cu formaţia lui Gică Hagi. De cealaltă parte, 11 jucători s-au despărţit de echipă, printre care David Kiki, care a semnat cu FCSB, Ronaldo Deaconu sau Tudor Băluţă.

Gică Hagi, săgeţi către FCSB înaintea noului sezon: „Eu spun doar ce am văzut”

Gică Hagi a trimis săgeţi către FCSB înaintea noului sezon din Liga 1. Farul Constanţa va deschide prima etapă cu nou-promovata Unirea Slobozia, vineri după-amiază.

Gică Hagi consideră că Radaslavescu era cel mai bun opta-decar de la loturile naţionale în perioada în care evolua la Farul. Mai mult, el consideră că cei de la FCSB nu l-au folosit pe postul potrivit şi nici nu i-au dat posibilitatea de a juca prea mult:

La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off. Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța.

Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi. Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană. Era cel mai bun optar-decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:04

Controversata Imane Khelif s-a calificat în finală la box, categoria 66kg, la Jocurile Olimpice! Ce le-a transmis contestatarilor

9:53

Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu

9:33

Arnold Garita a semnat! Cu cine s-a înțeles atacantul care a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

9:10

Cum se simt Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu după Sparta Praga – FCSB 1-1. Mihai Stoica, anunț despre accidentări

8:45

FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!”

8:35

„Istvan Kovacs a făcut-o din nou!” Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român. Ce s-a întâmplat după numai 10 minute

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și