Închide meniul

Gică Popescu l-a „înţepat” pe Gigi Becali, după revenirea lui Eduard Radaslavescu la Farul: „Afacere extraordinară!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2024, 12:49

Reclamă
Gică Popescu l-a „înţepat pe Gigi Becali, după revenirea lui Eduard Radaslavescu la Farul: „Afacere extraordinară!

Gică Popescu l-a "înţepat" pe Gigi Becali, după revenirea lui Eduard Radaslavescu la Farul

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu l-a „înţepat” pe Gigi Becali, după revenirea lui Eduard Radaslavescu la Farul. Preşedintele constănţenilor consideră că mutarea aceasta a fost o afecere excelentă pentru Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu a semnat cu Farul, după ce a fost cedat gratis de către Gigi Becali. FCSB a păstrat 50% dintr-un viitor transfer al tânărului mijlocaş.

Gică Popescu l-a „înţepat” pe Gigi Becali, după revenirea lui Eduard Radaslavescu la Farul

Gică Popescu a fost întrebat despre revenirea lui Eduard Radaslavescu la Farul, şi a oferit imediat răspunsul. Preşedintele constănţenilor a transmis că echipa a realizat o afacere foarte bună, dat fiind faptul că mijlocaşul a revenit gratis la Farul.

De asemenea, Gică Popescu a subliniat că Eduard Radaslavescu nu a avut suficiente ocazii să-şi demonstreze valoarea la FCSB.

„Este o afacere extraordinară. L-am vândut pe bani și îl luăm gratis. Acestă mișcare este avantajoasă nouă.

Reclamă
Reclamă 4

Nu am văzut vreun jucător care să joace de pe bancă. Nu am plătit sumă de transfer. Dumnezeu să ne ajute și să îl vindem ca să dăm procspente mai departe”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Gică Hagi, săgeţi către FCSB înaintea noului sezon: „Eu spun doar ce am văzut”

Gică Hagi a trimis săgeţi către FCSB înaintea noului sezon din Liga 1. Farul Constanţa va deschide prima etapă cu nou-promovata Unirea Slobozia, vineri după-amiază.

Gică Hagi consideră că Radaslavescu era cel mai bun opta-decar de la loturile naţionale în perioada în care evolua la Farul. Mai mult, el consideră că cei de la FCSB nu l-au folosit pe postul potrivit şi nici nu i-au dat posibilitatea de a juca prea mult:

Reclamă

„La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off. Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța.

Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi. Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană. Era cel mai bun optar-decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 6 aug.

Sabrina Voinea, anunţ uluitor în scandalul legat de finala de la sol: „Poza pe care s-au bazat este falsă”

23:52 6 aug.

„Putem reuşi ceva măreţ” Alex Băluţă, plin de încredere după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Nici nu cred că se aşteptau”

23:46 6 aug.

Americanca Gabrielle Thomas, campioană olimpică la 200 metri liber!

23:38 6 aug.

„Băi, n-ai minte?” Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo”

23:27 6 aug.

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Îl conving”

23:17 6 aug.

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și